Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Repressió a Terrassa III. La policia es nega a retornar material confiscat + Jove ferit després de ser detingut pels munipas
14 des 2007
La policia municipal que la nit anterior havia confiscat els cartells i el material per encartellar en un lloc permès només retorna els cartells i es nega a retornar el cubell, cola, escombra i carro.
Per altra cantó, de matinada, aquesta mateixa policia agredeix dos joves en sortir d’un bar durant la identificació, i a dins de comissaria, en un espai sense càmeres.
Un dels joves que va ser denunciat per posar cartells en un lloc permès ha anat aquest matí a la comissaria de la policia municipal a que li retornessin el material. La sorpresa ha estat que només li han tornat els cartells, s’han negat a tornar-li el carro i el cubell i l’escombra que van requisar, tampoc han tornat tots els cartells i tampoc el rotlle de “celo�. Tot i estar filmat per les càmeres de l’ajuntament, la policia diu que només va confiscar cartells que la resta va deixar que s’ho enduguessin els joves. Davant d’aquesta negativa s’ha anat al jutjat de guàrdia a interposar una denuncia contra la policia municipal per robatori, ja que la policia municipal s’ha negat també a acceptar la denuncia que es volia interposar allà mateix.
Un cop als jutjats i havent posada la denuncia el jove s’ha trobat amb dos joves de Terrassa amb tota la cara marcada, un fins i tot amb algun punt a la cella i un “vessament� de sang dintre l’ull. En preguntar els joves han manifestat que havien estat agredits per la policia municipal. Ahir de matinada en sortir d’un bar es va aturar un cotxe patrulla de la policia municipal de Terrassa. Van sortir porra en ma, de manera violenta i molt prepotent van procedir a identificar-los. Davant l’actitud els joves van preguntar el motiu del seu comportament i el perquè els volien identificar. A partir d’aquí van ser agredits i reduïts a la força a base de cops i se’ls van endur a comissaria detinguts. Un cop allà van continuar les agressions, en un moment, fins i tot els van dir que els portaven a un lloc fora de càmeres i van ser apallissats de nou. El resultat son vàries contusions i hematomes als dos joves i un d’ells té un trau a la cella i un vessament de sang dintre l’ull. Els dos joves en sortir han anat a fer-se un reconeixement mèdic a urgències i desprès han anat a presentar denúncia al jutjat de guàrdia. Avui havien de declarar davant del jutge ja que, a més a més, els acusats són ells i tindran judici ràpid la setmana que ve.

Per tots aquest motius hi ha convocada una assemblea dilluns a partir de les 20:30 al Kasal Okupat i Autogestionat Joan Berney al carrer Societat n. 4 de Terrassa.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Repressió a Terrassa III. La policia es nega a retornar material confiscat + Jove ferit després de ser detingut pels munipas
14 des 2007
Déu n'hi do amb els urbanos... A nosaltres ens va passar quelcom semblant la setmana passada a BCN. Identificació a cops, crits i insults porra en mà i pallissa per la cara. Es van endur dos detinguts, però a comissaria no els van seguir pegant. Els denunciats són ells, lògicament. Diuen que la xuleria dels urbanos sobrepassava infinitament la dels mossos mentre eren custodiats a l'hospital.
Sindicato Sindicat