Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Repressió a Terrassa II. Policia Municipal impedeix encartellada en espais permesos.
14 des 2007
Com la nit anterior membres dâAcció Autònoma i Solidaritat Antirepressiva de Terrassa van sortir a encartellar. Aquesta vegada ho fan davant lâajuntament en un âpiruloâ? on en un principi es podia encartellar. El resultat van ser 4 persones denunciades i la confiscació del material.
Una vegada més membres dâAcció Autònoma i Solidaritat Antirepressiva van tornar a sortir a encartellar ahir dijous 14, eren els mateixos cartells de la nit anterior, Pedro Ã?lvarez, marxes de torxes pels presos, xerrada de la presa política Fina Garcia,... Aquesta vegada com els havien informat els agents de la policia la nit anterior van anar davant lâajuntament a encartellar davant dâun âpiruloâ? utilitzat per posar cartells, normalment comercials.
Després dâuns minuts van sortir dos agents de dintre de lâajuntament. Seâls va informar que ja els havien indicat altres agents que allà era on es podia encartellar però no van fer cas. Van avisar reforços i en un minut hi havia tres cotxes patrulla més al que ja hi havia, Van identificar als quatre joves, els van registrar sense donar cap motiu i de forma vexatòria i van ser denunciats. També van confiscar els cartells, cola, cubell i escombra dient que lâendemà podrien recollir-los.
Una estona després un jove dels que ja havien denunciat va tornar davant de lâajuntament a encartellar un tros que encara quedava del mateix âpiruloâ?, aquesta vegada amb âceloâ?. Un cop més van tornar a sortir els agents, van confiscar els cartells i el âceloâ? i van tornar a denunciar al jove.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa