Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Repressió a Terrassa I. Policia municipal impedeix una encartellada.
14 des 2007
Membres de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa i d’Acció Autònoma són aturats per la policia municipal de Terrassa mentre estaven encartellant,els confisquen cartells, cola cubell i escombra i denuncien un del joves.
La nit de dimecres 12 a dijous 13 de desembre un grup de joves membres de Antirepressiva de Terrassa i d’Acció Autònoma van sortir a encartellar.
Els cartells eren sobre la concentració de denúncia per l’assassinat d’en Pedro �lvarez fa quinze anys, a mans d’un policia, a l’Hospitalet. També sobre la marxa de torxes en suport als presos polítics convocada per Rescat, i cartells d’Acció Autònoma d’un acte en suport a la presa política Fina Garcia i altres actes que es faran al kasal okupat i autogestionat Joan Berney.
En acostar-se a l’ajuntament un cotxe patrulla els va aturar quan estaven encartellant una finestra d’una casa abandonada on ja hi havia cartells caducats sobre la manifestació pel dret a decidir o cartells d’esquerra republicana.
Els agents van identificar a un jove, li van prendre els cartells, la cola, cubell i escombra i li van posar una denúncia. Abans de marxar van comunicar que només estava permès encartellar en “pirulos� com el que hi ha davant l’ajuntament.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Repressió a Terrassa I. Policia municipal impedeix una encartellada.
14 des 2007
és el que té encartellar...que si et pillen et foten una multa i et treuen les coses...

no entenc el per què de la noticia

salut i anarquia
Sindicato Sindicat