Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Primera jornada de vaga de la plantilla de DUREX
14 des 2007
Direcció i Comitè d'Empresa no van arribar a cap acord ahir al Tribunal Laboral de Catalunya, i la UGT de Catalunya continua denunciant que es tracta d'una deslocalització encoberta

Tal com ja van anunciar, els treballadors i les treballadores de Durex (SSL Healthcare Manufacturing) a la planta de Rubí fan la primera jornada de vaga de 24 hores (de 6h a 6h) i es concentren davant de l'empresa. La decisió es va refermar ahir després de no arribar a cap acord a la mediació entre Comitè d'Empresa i direcció al Tribunal Laboral de Catalunya. El Tribunal ha citat de nou direcció i sindicats el proper dilluns, 17 de desembre. Si no s'arriba a cap acord, la plantilla continuarà amb les jornades de vaga, convocades per al dia 18 i 20 de desembre.

Durex en vaga de 24 hores

El Comitè d’Empresa i els sindicats USOC, CCOO i UGT convoquen vaga a la planta de Durex els dies 14, 18 i 20 de desembre.

El Comitè d’Empresa i els sindicats amb representació a la planta de SSL Healthcare a Rubí un cop finalitzada la reunió negociadora que ha tingut lloc a Sabadell manifesten:

• La manca de voluntat d’arribar a acords de la direcció de l’empresa pel que fa a les indemnitzacions pel tancament, les prejubilacions i d’altres aspectes vinculats a la interrupció de l’activitat productiva de la factoria de Rubí.

• En conseqüència els representants dels treballadors consideren estancat el procés negociador .

• Comitè d’Empresa i sindicats anuncien la convocatòria de tres jornades de vaga de la planta de Rubí pels dies 14, 18 i 20 de desembre.

• Finalment, els treballadors i treballadores de Durex denuncien la manca de coherència de la direcció de la multinacional en provocar el tancament d’una planta amb plena capacitat productiva i operativa amb els perjudicis personals i familiars pels 259 treballadors i negar-se a oferir condicions dignes a l’extinció dels contractes en el marc de les converses amb els seus representants.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Primera jornada de vaga de la plantilla de DUREX
14 des 2007
Hi ha alguna acció preparada? manifestació, acte, xerrada. Moltes gracies, a rubí no ens rendim!
Re: Primera jornada de vaga de la plantilla de DUREX
15 des 2007
con esos sindicatos más vale que no se acaben los condones, porque os van a dar por culo seguro, y os van a pegar algo malo.
Sindicato Sindicat