Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concentració demà als jutjats pel detingut de la CNT
13 des 2007
El company Martín està encara a la comissaria de Les Corts. Passades 26 hores de ser detingut, ahir a casa seva, l’advocada ha tingut el primer contacte. Sabem que se l’acusa d’haver participat en els incidents de la manifestació antifeixista del dia 17 de novembre.
Concentració de solidaritat, demà davant dels jutjats de Barcelona a les 11 del matí

El company Martín, de 47 anys és militant de la CNT-Joaquim Costa i és conegut per la seva implicació activa en campanyes diverses de solidaritat amb persones immigrants, treballadores en lluita, veïnes assetjades per mobbing immobiliari... etc.

Encara es desconeix exactament els fets pels quals se’l pretén encausar. En Martín era al capdavant de la marxa antifeixista quan quedà bloquejada pels Mossos d’Esquadra quan es pretenia baixar per la Ronda de Sant Antoni. L’actitud irresponsable dels Mossos, i la negligència dels seus caps operatius, va forçar la manifestació en sentit contrari, cap el centre de Barcelona quan el que es volia precisament era allunyar-se’n.

Cercar en el cap del Martín, el boc expiatori de tot el que va succeir arran dels bloquejos dels Mossos al lliure pas de la manifestació en record del company Carlos, assassinat a Madrid per un mililtar espanyol, és fàcil: en Martín mai s’ha amagat de res, dóna la cara i respon davant qualsevol injustícia. Detenir-lo és una prova més de la feina política repressiva dels cossos policials que, com si no tinguessin cap altra feina, carreguen precisament contra persones triades pel seu compromís mililtant.

Així ho entén la CNT-Joaquim Costa que ha convocat per demà, divendres 14 de desembre, una concentració de solidaritat amb en Martín, davant dels Jutjats de Barcelona, al Passeig Lluís Companys.

www.alertasolidaria.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració demà als jutjats pel detingut de la CNT
13 des 2007
Solidaritat amb el company de la CNT detingut.
l'Esquerra Independentista estar amb vosaltres.
Re: Concentració demà als jutjats pel detingut de la CNT
13 des 2007
Solidaridad on el compañero Juan

Basta de represion policial
Re: Concentració demà als jutjats pel detingut de la CNT
14 des 2007
Toda nuestra solidarid desde el SOV de Premiá donde por desgrácia también tenemos unb detenido en dicha mani.

Cuando la repressión nos derrumba la dignidad nos levanta!

Salud y anarcosindicalismo! Nos vemos a las 11!
Sindicato Sindicat