Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
El TSJC admet a tràmit un nou recurs contra MUNTANYANS II
11 des 2007
EL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÃ?CIA DE CATALUNYA ADMET A TRÃMIT UN ALTRE RECURS DE LA PLATAFORMA SALVEM ELS MUNTANYANS CONTRA EL PLA PARCIAL MUNTANYANS II

La Secció Tercera del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha acordat admetre a tràmit el Recurs contenciós administratiu contra el Pla Parcial Muntanyans II aprovat per la Comissió territorial dâUrbanisme de Tarragona en data 13 de desembre de 2.006. Cal recordar que, en el seu moment, la Plataforma Salvem els Muntanyans ja va recórrer aquesta aprovació davant la mateixa Administració, interposant el corresponent recurs dâalçada el gener de 2.007. Davant del silenci de la Generalitat, la Plataforma Salvem els Muntanyans va optar per recórrer davant dels Tribunals.
El Recurs interposat pretén lâanulâ¢lació de lâaprovació definitiva del Pla Parcial, al mateix temps que denúncia la classificació ilâ¢legal dels terrenys com a sól no urbanitzable âatesa la seva condició de connectors naturals, el seu valor paisatgístic així com el seu caràcter inundable i naturalesa de zona humidaâ?.
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha reclamat a lâAdministració lâaportació de lâexpedient administratiu, emplaçant a la Generalitat per tal que es personi en el present procediment. Així mateix notificarà als interessats la interposició del recurs i, en especial, a lâAjuntament de Torredembarra, per tal que pugui comparèixer i personar-se si ho consideren convenient.
Les nombroses ilâ¢legalitats que conté el Pla Parcial Muntanyans II ja van portar a la Plataforma a personar-se davant del Tribunal Superior de Justícia de catalunya, contra la decissió del Conseller de Política territorial i Obres Públiques, dâaixecar la suspensió acordada per la Comissió territorial dâUrbanisme de Tarragona lâ1 de desembre de 2.004.

Plataforma Salvem els Muntanyans.

Torredembarra, 10 de desembre de 2.007

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El TSJC admet a tràmit un nou recurs contra MUNTANYANS II
11 des 2007
això és molt bona notícia, no?

endavant amb la gent de la Plataforma i el Baix Gaià!!! ànims des de bcn!!
Re: El TSJC admet a tràmit un nou recurs contra MUNTANYANS II
11 des 2007
Carai, no pareu.
Re: El TSJC admet a tràmit un nou recurs contra MUNTANYANS II
17 des 2007
enhorabona! guerra a qui destrossa la terra!
Colera camping CNT