Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : especulació i okupació
[16Desembre] Mercat d'Intercanvi al CSOA La Fibra de Mataró
10 des 2007
Per què t'haig d'explicar qué és un intercanvi?
Perquè cal que cada vegada recordem que en l'intercanvi el benefici no és només personal, sinó que a més, és benefici col·lectiu?
Perquè?
Perquè oblidem fàcilment que si hi guanya el col·lectiu, també hi guanyem nosaltres?
Perquè:
SERVIT JO, SERVIT TOTHOM?
cartell_c.png
cartell_g.png
Perquè la paraula "comprar" està en cada una de les nostres frases. Està en cada moviment quotidià de les nostres vides.
La pots veure en els ulls de les persones que et creues pel carrer. Estàs a la feina per això, per comprar. Vius per comprar.

Però nosaltres n'estem farts. Per això, exercint petits actes de desobediència quotidiana, estem creant espais reduits, on només hi viu l'intercanvi, el verb comprar s'ha desmuntant tant que creem un nou llenguatge sense aquest paraula, creem unes relacions entre la gent que s'acosta al mercat, de confiança, d'apropament, on saps que si tu hi guanyes, l'altre també. Els mercats són petits en l'espai i en el temps, però ens demostren a nosaltres mateixos que en som capaços, que tenim la capacitat de sobreviure d'aquesta manera, sense comprar. Generant noves relacions que no són engendrades des del capital, sinó des del col·lectiu.


El diumenge 16 de desembre, a les 11 del matí, al CSOA La Fibra, creem un d'aquests espais. On, fins i tot, el dinar serà generat a partir de múltiples intercanvis, dinaràs una sopa de pedres.


I Tal com diu una pintada que hem llegit pel carrer: FELIZ FALSEDAD!
Lloc:     CSOA La Fibra, plaça Doctor Cusachs s/n, Mataró
Mira també:
http://musaik.net

This work is in the public domain
Colera camping CNT