Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[Endavant] Comunicat davant l’atac a les seus d’Erpv i el Stepv a valència el 30 de novembre i l’1 de desembre
06 des 2007
Des d’Endavant (OSAN) volem denunciar els atacs que patiren a la ciutat de València les seues d’Esquerra Republicana del País Valencià i el Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià els dies 30 de novembre i 1 de desembre.

Aquestes agressions de signe marcadament feixista, un cop més han gaudit d’una total impunitat. Les autoritats valencianes i estatals ens han demostrat que a la nostra ciutat es pot fer esclatar un artefacte explosiu en la seu d’un partit polític sense conseqüències sempre que aquest no defense la sacrosanta unitat de la nació espanyola.

La complicitat que existeix entre l’acció d’aquests grupuscles i les institucions estatals i autonòmiques és més que evident en el cas de València, on els primers actuen lliurement, sense patir cap mena de repressió.

Des d’Endavant interpretem, i així ho volem transmetre a les classes populars catalanes, que l’activitat organitzada i violenta del feixisme s’insereix dintre del sistema repressiu de l’estat, que al País Valencià passa per ofegar qualsevol iniciativa relacionada amb reivindicacions identitàries i propostes sobiranistes, així com també de totes aquelles de signe marcadament revolucionari.

El feixisme a la ciutat de València, encara amb més intensitat, també funciona coordinat amb l’estratègia repressiva de l’estat. Allà on aquest prefereix no arribar (és a dir a l’atac físic directe), arriben aquests grups que tenen com a objectiu desestabilitzar col·lectius i desanimar a la militància d’aquells projectes amb un plantejament i projecte nacional i/o social diferents.

Aquestes expressions de l’extrema dreta, en les seues diferents versions blavera, nacional catòlica o neonazi; poden fer i desfer al seu gust ja que es troben políticament legitimades quan agredeixen a un sector de la població totalment criminalitzat davant l’opinió pública per part dels mitjans de comunicació (un altre gran pilar d’aquest sistema repressiu).

Per aquest motiu cal desemmascarar aquesta estratègia i denunciar la impunitat i la vergonyosa coordinació entre poder polític i violència feixista.

Per tot això fem una crida a les classes populars de la ciutat de València, del País Valencià i dels Països Catalans per a que denuncien aquesta estratègia, per a que s’organitzen per tombar l’estat capitalista i el patriarcat i per a que lluiten per la independència i el socialisme als pobles, a les comarques, als barris, i a les grans ciuats de la nostra terra.



LA REPRESSIÓ NO ACONSEGUIRÀ ATURAR-NOS! VISCA LA TERRA!



Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional)
València, 5 de desembre del 2007
logo.jpg
x
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat