Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Sicaris i mossos desallotgen sense ordre a Sabadell
05 des 2007
Deu dies després de l’okupació de l’Ateneu Popular Insurrecte situat a l’Avinguda Barberà ha estat desallotjat, sense ordre judicial, per un grup de sicaris que han estat en tot moment protegits per fins a 50 mossos d’esquadra.
IMG_3482-2.jpg
IMG_3484-2.jpg
IMG_3469-2.jpg
ELS FETS
Avui a les 3 de la tarda, diversos sicaris, coneguts porters de la discoteca Park Paladium, han rebentat la porta de lâAteneu Popular Insurrecte per tal que un grup de paletes el tapiessin. Pocs minuts després diverses persones han intentat impedir que tapiessin lâespai fet que ha provocat que desenes de mossos dâesquadra anessin fent acte de presència i evitessin bruscament qualsevol intent de recuperar lâespai. Fins a una cinquantena de mossos dâesquadra han arribat a personar-se al lloc dels fets, una quinzena dels quals duien material antidisturbi. En tot moment els mossos sâhan dedicat a frenar qualsevol intent de recuperació de lâespai per part de les persones que lâhavien alliberat ara fa deu dies. Sembla que malgrat lâespai dugués 15 anys abandonat i que els sicaris que nâhan rebentat la porta no tenien cap tipus dâampara judicial, la seva prioritat ha estat la de protegir el âdret a especularâ? del propietari.
Cal recordar que el propietari és conegut al barri per les seves màfies en el sector immobiliari; exemples com el fet dâhaver robat una casa una família de Rubí, fent-los pagar lâimmoble sense contracte i després fent que la policia els desallotgés o com el fet dâhaver fet fora als antics llogaters de la ferreteria que hi ha al costat de la casa després que es gastessin un dineral en rehabilitar-la.
Després de més dâuna hora de concentració de protesta davant de lâimmoble, els mossos han intentat identificar a les persones assistents que sâhi han negat en tot moment i que finalment, un cop recuperats els objectes pertinents que hi havia dins lâimmoble, han marxat.
DAVANT DâAIXÃ DES DE LâASSEMBLEA DâOKUPES I LA CAJEI CONSTATEM:

* De nou es posa de manifest la funció real dels cossos policials, està al servei de les classes privilegiades, les que especulen, les que ens roben.

* Finalment, i de moment, els sicaris sâhan sortit amb la seva, després de dies dâamenaces de mort, insults, llançament de gasolina.

* Un nou espai de llibertat i de lluita contra lâespeculació ha estat tapiat a la nostra ciutat.

Per tot això, convoquem una concentració de rebuig al desallotjament avui a les 19h davant la casa, a lâAvinguda Barberà, 69.

Aquest desallotjament no fa més que mostrar fins a quin punt està vessant el got, ara més que mai això no sâacaba aquí!
Mira també:
http://infosabadell.blogspot.com

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicat Terrassa