Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[CAJEI] Ni Rei, ni Constitució, ni cap imposició!
05 des 2007
Un any més la CAJEI durà a diferents punts del país la veu de la protesta i el rebuig envers la celebració del dia de la Constitució espanyola. Manresa, Capellades, Cassoles o Sant Andreu són algunes de les poblacions on les Assemblees de Joves hem organitzat actes de rebuig. Convoquem a totes les assemblees de joves i a tots els joves que vulguin mostrar el seu rebuig a la celebració del dia de la Constitució espanyola a participar en aquestes activitats.
cape_const.jpg
manresa_constitucio.jpg
subversio_pv_p.jpg
A més, enguany cinc noves Assemblees de Joves han volgut aprofitar aquesta jornada de protesta per presentar-se públicament, demostrant així a l'espanyolisme i el blaverisme que el projecte de la CAJEI segueix creixent, i que el jovent català seguirà organitzant-se al País Valencià i arreu del territori.

Adjuntem també el manifest de la CAJEI contra la celebració del dia de la Constitució espanyola.

5 DESEMBRE

MANRESA
19:30 - Mostra de cultura popular (Crist Rei)
20:00 - Marxa d'enterrament (Crist rei)
21:30 - Sopar anticonstitucional (CP La Fadulla)

Organitza: AJ Manresa, CP La Fadulla, CUP, Maulets, SEPC

6 DE DESEMBRE

CAPELLADES

11:00 - Taller de pintura i grafitis durant la realitzaciód'un mural (c/ Garbí, a la zona dels jardinets). Vine i participa! No ca que portis el material.
18:00 â Classe d'història âConstitució espanyola: l'herència del franquisme o l'habilitat de dejar-lo todo atado y bien atado, a càrrec de Joan Sebastià Colomer, militant d'Endavant (IES Molí de la Vila, al gimnàs)
19:30 â Xocolatada popular contra la Constitució espanyola ( IES Molí de la Vila, entrada principal)

Organitza: AJ Capellades i Endavant

SANT ANDREU

10:00 â Fes-li un gol a la Constitució! 2N Torneig de futbol sala. (c/ Monges cantonada c/Sòcrates, a les pistes de sant Pacià. Metro L1 <Fabra i Puig>
Més info:
fmreivindicativa ARROBA gmail.com
www.festamajorreivindicativa.tk

Organitza: AJ Sant Andreu Sagrera â La Trinxera, Endavant (OSAN)

CASSOLES-SANT GERVASI

10:00 â 14:00 - Exposició â10 Raons contra la constitució espanyolaâ?
Lloc: Jardins de Brusi (c/Brusi cantonada amb c/ St. Elies)


Ni Rei, ni Constitució, ni cap imposició!

Com cada 6 de desembre, la classe política espanyola es congratularà per lâaprovació de la Constitució Espanyola del 1979. Dâaquesta manera, intentaran legitimar un any més la Segona Restauració Borbònica, fent-nos creure que va ser fruit de la voluntat popular.

Però mentre els partits polítics que van participar en la redacció i aprovació del text constitucional homenatgin els seus predecessors, el poble català recordarà com les forces polítiques li van girar lâesquena fent concessions al búnquer franquista. Com les proclames rupturistes i de defensa de lâautodeterminació van anar dissolent-se en la mesura que avançava la suposada Transició.

Les elits polítiques espanyoles eren conscients que no podien seguir mantenint un règim dictatorial al mancar-li totalment el suport de la població. Però també sabien que el preu que haurien de pagar seria molt més alt si el poble es prenia la justícia per les seves pròpies mans. Per això, calia apaivagar ràpidament lâefervescència rupturista de molts sectors polítics i socials, però sense trencar amb el projecte borbònic de la unitat indissoluble dâEspanya.

Dâaquesta manera, aprofitant el desgast i lâapatia política dâun poble sotmès a la censura, la desinformació i a la repressió franquista durant tantes dècades, van emprendre la redacció de la Constitució. Moltes persones la van acceptar, unes com a veritable solució i dâaltres com a mal menor. Però això, ara ja no té importància. Perquè al jovent que hem nascut en aquesta suposada democràcia no ens interessa el què va passar i a on podríem haver arribat, sinó a on volem arribar i el futur que ens espera si aquesta Constitució segueix vigent.

Aquest any 2007, els Països Catalans hem commemorat lâefemèride dels tres-cents anys dâocupació espanyola i hem pres consciència que lâactual marc legal espanyol continua representant el projecte espanyolitzador que entre el 1707 i el 1715 va abanderar la conquesta militar borbònica sobre el nostre país. Perquè aquesta Constitució continua negant-nos el dret a lâautodeterminació: el dret a decidir el nostre futur com a poble i com a catalans. Emmarcant-nos dins dâun règim autonòmic, lâEstat espanyol ha intensificat la seva política uniformitzadora esquarterant i dividint el nostre territori, acorralant la nostra llengua i la nostra cultura al reducte folklòric, i imposant-nos un sistema socioeconòmic i una monarquia que nosaltres no hem decidit.

Però no podem caure al parany de les elits polítiques catalanes que intenten construir el nostre país des de dalt: uns refundant el catalanisme o proposant hipotètics referèndums al Principat, altres intentant irrompre a la Generalitat Valenciana o concentrant les seves forces per destronar el Partit Popular del Govern Balear. Aquest no és el camí, perquè això significa entrar a un joc que ja està perdut dâentrada. Per això, cal que el poble català prengui consciència de si mateix i organitzi la seva pròpia voluntat dâexercir el dret a lâautodeterminació. Només així, si estem realment disposats a afirmar-nos com a poble podrem derrotar la Constitució Espanyola i construir uns Països Catalans independents i socialistes.

Per acabar amb les imposicions del Regne espanyol...

Enderroquem la Constitució!

Països Catalans, Independència i Socialisme!

CAJEI
Mira també:
http://www.cajei.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI] Ni Rei, ni Constitució, ni cap imposició!
05 des 2007
Per ser una colla d'estatistes de pa sucat amb oli em fa gràcia que parleu de cap imposició, quan vosaltres en les vostres palles mentals d'estats socialistes no somnieu en res més que una imposició rera una altra (això si, amb un nom diferent).
Molt lema, i poca praxis.

Reflexione'm-hi.. que sempre és bo.
Re: [CAJEI] Ni Rei, ni Constitució, ni cap imposició!
06 des 2007
Quito a la reina para poner al rey, jaque al rey,pero a cual¿? Al del caballo y la espada o al casposo e inutil (inutiles eran los dos) uno conquistaba como imperialista (buen) el otro ni eso. Una llego (porque lo pario su puta madre) hace tiempo pillo la espaa y venga. El otro esta por ahí aun.
MIERDA DE ESTADOS.
MIERDA DE NACIONES.
MIERDA DE REYES.
MIERDA DE DEMAGOGISMO BARATO... MIERDA
Sindicat