Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Porters de discoteca desallotgen la nova casa okupada a Sabadell
05 des 2007
10 dies després de l’okupació de l’Ateneu Popular Insurrecte situat a l’Avinguda Barberà ha estat desallotjat, sense ordre judicial, per un grup de sicaris que han estat en tot moment protegits per fins a 50 mossos d’esquadra.
ELS FETS

Avui a les 3 de la tarda, diversos sicaris, coneguts porters de la discoteca Park Paladium, han rebentat la porta de l’Ateneu Popular Insurrecte per tal que un grup de paletes el tapiessin. Pocs minuts després diverses persones han intentat impedir que tapiessin l’espai fet que ha provocat que desenes de mossos d’esquadra anessin fent acte de presència i evitessin bruscament qualsevol intent de recuperar l’espai. Fins a una cinquantena de mossos d’esquadra han arribat a personar-se al lloc dels fets, una quinzena dels quals duien material antidisturbi. En tot moment els mossos s’han dedicat a frenar qualsevol intent de recuperació de l’espai per part de les persones que l’havien alliberat ara fa deu dies. Sembla que malgrat l’espai dugués 15 anys abandonat i que els sicaris que n’han rebentat la porta no tenien cap tipus d’ampara judicial, la seva prioritat ha estat la de protegir el “dret a especular� del propietari.

Cal recordar que el propietari és conegut al barri per les seves màfies en el sector immobiliari; exemples com el fet d’haver robat una casa una família de Rubí, fent-los pagar l’immoble sense contracte i després fent que la policia els desallotgés o com el fet d’haver fet fora als antics llogaters de la ferreteria que hi ha al costat de la casa després que es gastessin un dineral en rehabilitar-la.

Després de més d’una hora de concentració de protesta davant de l’immoble, els mossos han intentat identificar a les persones assistents que s’hi han negat en tot moment i que finalment, un cop recuperats els objectes pertinents que hi havia dins l’immoble, han marxat.

DAVANT D’AIXÒ DES DE L’ASSEMBLEA D’OKUPES I LA CAJEI CONSTATEM:

* De nou es posa de manifest la funció real dels cossos policials, està al servei de les classes privilegiades, les que especulen, les que ens roben.

* Finalment, i de moment, els sicaris s’han sortit amb la seva, després de dies d’amenaces de mort, insults, llançament de gasolina.

* Un nou espai de llibertat i de lluita contra l’especulació ha estat tapiat a la nostra ciutat.

Per tot això, convoquem una concentració de rebuig al desallotjament avui a les 19h davant la casa, a l’Avinguda Barberà, 69.

Aquest desallotjament no fa més que mostrar fins a quin punt està vessant el got, ara més que mai això no s’acaba aquí!

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more