Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
mani burguesa i "mucho borrego"
03 des 2007
El dia 1 de desmbre convoca CIU una "gloriosa manifestación por la causa catalana".
vaig veure col-lectius que es diuen d'esquerra revolucionaria que no em sorprenien allà, pero em va fer molta gracia veure als "ANARCO-INDEPES" de negres tempestes(ke de anarco tenen poc, k repartien octavetes(realment penseu k hi ha algú coherent en aquesta mani?).

Sobretot vull felicitar a la burguesia catalana x lograr fer sortir amb un acte tan capitalista i nacionalista a gent que es diu ser d'esquerres.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: mani burguesa i "mucho borrego"
03 des 2007
????????????
Quanta tonteria...

Indymedia també és la burgesia internacional?

M'agradaria veure't treballant alguna vegada, al costat del poble i no de la birra
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
03 des 2007
.....convoca CiU????
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
03 des 2007
no si...n'hi ha que només tenen ganes de restar...
que jo sàpiga no convocava CIU sinó la plataforma pel dret a decidir, diferent és que tinguis ganes de que sembli que era CIU. I això per què?
Allà hi ha anat qui ha cregut que s'havia de dir prou de l'estafada col.lectiva, i no només econòmica, que s'està portant a terme a qui viu a Catalunya. I qui hi ha pogut assistir ho haurà fet de moltes maneres diferents, des de moltes ideologies diferents i de generacions diferents, vaja que no passa res xq no sigui un mani homogènia...
i això no treu que no hi hagi res criticable, perquè hi ha força per dir i millorar, però mentides i criticar per gust no cal no?
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
03 des 2007
la manifestacio no la va convocar ciu ni esquerra i encara menys iniciativa.
la varem convocar la "PDD" (plataforma pel dret a decidir).
i despres si va afegir tant als partits socialdemocrates com tb diverses entitats i sindicats com per exemple Intersindiacal, CUP (Candidatura d'Unitat Popular, etc....)
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
03 des 2007
1.L apropera vegada argumenta les coses amb una mica de consistència.
2.Difondre un missatge en un lloc on hi ha molta gent que pot ser receptiva és quelcom inteligent, no pas incoherent.
3.Borrego ho seran tons pares. Pdria haver abortat a temps i ara tindriem un mal de cap menys i un Narko-EspaÑolista menys defensant a l'Imperio. Sou pitjors que Ciutadans.
4.La mani no estava convocada per CiU, sinó que s'hi van sumar. Documentat abans de cagar-la, llegir no mata, l'speed sí.
5.Com dic sempre, i amb coneixement de causa, sort que no tots els llibertaris són com tu!
si estirem totes...
03 des 2007
Independència, Independència, In-de-pèn-dèn-ci-a !!!
Mira també:
http://youtube.com/watch?v=x5LIXYnpexk&feature=related
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
03 des 2007
Es veritat, la mani va ser convocada per la PxDD, com la del 1 de febrer. Però la de febrer va ser manipulada per ERC i la de decembre per CiU. I l´esquerra es va deixar manipular
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
03 des 2007
Però tu ets molt pur i estàs molt bé a casa, deixan-te manipular pel Sirera del PP. Que vagi de gust sectari.
i ens podrem alliberar
03 des 2007
Modificat: 05:25:35
Osti, osti, osti ! (tema Renfe) Wuash!, Fiuu!
Mira també:
http://youtube.com/watch?v=MWIw4XSQXcc&feature=related
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
03 des 2007
Ronco tronco me puse nervios@ por dormir de lao,
ronco tronco me bebi tu frasCO de Vicks Vaporuvs,
ronko tronco no me oyes¿? Ronco tronco:NO TE ENTERAS!!
Seguramente, no, perdón, doy fe. A las personas que criticais, a l@s que han colgado "esto" y han echo algún cxomentario no estupido, no incoherente, no descalificativo no...,ESOS Y ESAS han hecho más en un día por nuestra revoluxíón, que para nada es la vuestra ( ya que no os encuadro en ningún sitio...bueno si alineados dentro de los alienados más o menos, Y CON MUCHAS SIGLAS ESO SI.b.l.a.b.l.a.) NO nOS EQUIVOQUEIS!! ) que vosotros en todos vuestros perezosos y aparatosos (por...muchas cosas) actos acciones pasacalles etc...
Vale¿?
O NO ¿? RONCO TRONKO¿?
Venga, a topicar.
Desmontamos¿?
cap a l'autogestió
03 des 2007
Mai millor dit : una suposada esquerra fent el joc a la dreta i alhora quedant totalment dil.luida.
tot plegat un munt de pasos enrera per a una real AUTOgestió ciutadan de les infraestructures i de la resta de facetes e la nostra vida.
Fora polítcis! No us necessitem per viure, ni espanyols ni catalans!!
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
04 des 2007
No soc pur, no faig el joc a Sirera, pero tampoc soc tonto y faig el joc a Pujol i els 40 lladres (o més) de la seua epoca
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
04 des 2007
Muy bien.
Hasta luego o adios.
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
04 des 2007
suposo que els que tant critiqueu recolliu fruita dels boscos i caçeu, ja se sap que comprant menjar es fa el joc al capitalisme
i que aneu a tot arreu a peu, perque ja el fet de comprar una bici us fa complices del capitalisme
per no parlar de l'us de tecnologies com l'ordenador i internet, aixi col.laboreu amb el control social del gran germa
si ja et dic jo....
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
04 des 2007
Molt bé, molt bé, la burguesia estarà molt contenta amb vatros, aneu a les manis amb la patronal i critiqueu als que sòn critics. Les Jerc i els Jnc us donaràn la benvinguda.
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
04 des 2007
sembla com si hi hagués gent k li sabés greu k una part molt important del poble català surti al carrer per demostrar l´encabronament justificat a k ens aboken.

Tan manipulat per CiU, ERC o ICV poden estar els k hi han anat a la mani, com manipulat per el PPSC poden estar els k no hi han nat, per la mateixa regla d tres.
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
04 des 2007
"em va fer molta gracia veure als "ANARCO-INDEPES" de negres tempestes(ke de anarco tenen poc, k repartien octavetes(realment penseu k hi ha algú coherent en aquesta mani?)."

1.- Negres Tempestes no es defineix com Anarco-indepes

2.- Tens un mesurador d'anarquisme per poder dir "ke de anarco tenen poc"? Ets tu més anarquista que ningú?

3.- Penses canviar les coses sense arribar a la gent del carrer? Només vols fer una societat on hi càpigues tu i qui pensi com tu?

Salut, anarquia i reflexió!

Cap avanguarda ens farà lliures!
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
04 des 2007
És tan evident que la mani de dissabte era un poti-poti sense sentit per a cap persona assenyada, que em sembla que no calen donar gaires explicacions.

Com us podeu manifestar amb tota aquesta gent relacionada amb la liberalització de la societat?

Era una mani per ocultar la realitat. Entre d'altres coses, perquè sou els nacionalistes catalans els qui esteu sostenint el govern a Madrid votació rere votació (reformes laborals, de la seguretat social, tropes a Afaganistan), perquè sou els nacionalistes catalans els responsables de l'actual itinerari del TGV, perquè sou part implicada en la merda d'educació o de sanitat que tenim, perquè sou els responsables de la mena de desenvolupament que tenim...

La mani ha servit per ocultar una realitat massa evident: la incompetència de la classe polític.

Fins que obtingueu la vostra enyorada independència, podríeu ser més coherents. Tot i que no em faig il·lusions: en el cas de poder tenir un Estat propi, encara continuaríeu dient que la culpa dels nostres mals són els altres, ja trobaríeu qualsevol excusa. L'enemic exterior sempre ha servit per tancar files davant de la pròpia ineptitud.
sociata a vabor i pepero a estribor
04 des 2007
pots estar segura que quan la obtinguem, tu també la disfrutaràs. Sense independència no hi ha llibertat!
Mira també:
http://youtube.com/watch?v=H9er0X1aEfU&feature=related
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
04 des 2007
si era una mani burguesa, convocaba y apoya la patronal y todos sus panfletarios, por el derecho aque nos jodan un poco mas a la clase trabajadora, mas gestion y explotación burguesa , eso si
en catala.
on estaven els altres moviments?
04 des 2007
El Moviment Català d´Alliberament Nacional ha sortit al carrer en defensa dels drets dels ciutadans del cinturó roig de Barcelona que són els més afectats pel mal funcionament de rodalies RENFE. La societat ha près bona nota de qui som els que defensem el dret a un tranport públic de qualitat i qui és qui pren el carrer en defensa del benestar de les classes populars i qui és qui empitjora les condicions de vida de la classe treballadora, i perquè.
Mira també:
http://youtube.com/watch?v=sWC0V196JPM&feature=related
ñ
04 des 2007
"Sense independencia ni hia llibertat"¿? Sense quina independencia¿? La de L,Estat Catalá¿?
Poz vale, z<i Ud lo dize.
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
05 des 2007
Suposo que tots aquests que ens esteu criticant als que vam anar a la mani, perquè també hi va anar CiU i no sé qui més, SUPOSO que cap d´aquestese persones van anar a la mani contra la guerra d´Irak no??

Ho dic perquè a la mani contra la guerra d´Irak també hi va anar CiU, i també hi va anar el PSC.

Dieu que CiU és corresponsable de l´estat de les infrastructures a Catalunya? Jo també ho dic, i també dic que el PSC surt a manifestar-se per la guerra, mentres quan estaven al govern van donar suport a varies guerres i van crear una banda terrorista anomenada GAL que va assassinar a desenes de persones.

Per tant, no sé si us creieu millors que ningú però si m´acuseu de "burgesa" per anar a una mani on hi estava CiU jo us acuso d´ENCOBRIDORS D´ASSASSINS I TORTURADORS, per anar a manis amb el PSC, i de CÒMPLICES DE LA PRECARIETAT I L´EXPLOTACIÓ, per manifestar-vos al costat de CCOO i UGT, que evidentment tampoc van venir i es van quedar a casa amb vosaltres, ciudadanos i el PP.
Re: mani burguesa i "mucho borrego"
05 des 2007
Creo que no es tan criticable ir a una mani con CiU al lado o cualquier otro partido político, como el engaño con el que se quería hacer participe a las personas que vivimos en Catalunya. La manifestación estaba convocada por una plataforma un tanto sospechosa, a la que se sumaron un numeroso número de organizaciones, colectivos y otras plataformas. No estaban sólo las afec tadas por el AVE, por lo menos estaban también lxs afectadxs por el apagón y por lxs usuarixs de cercanías entre otras. La cuestión es que se necesitaba demostrar el cabreo por tanto abuso, descaro, abandono, robo, estafa..., en lo público y ciertamente se necesitaba de una plataforma o plataformas que recondujeran toda esa rabia y la amansaran lo suficiente. Creo que el lema "OM UNA NACIÓ", no tenía nada que ver con todo el expolio que ha sufrido desde hace años todo lo público. Si las infraestructuras son gestionadas desde Catalunya (quizás sería lo más deseable), eso no evitaría el abuso ni la corrupción de los políticos. Los políticos lo son, no por el bien de lo público y común, sino para llenar las arcas de los partidos y de las empresas a las que subvencionan y en las que, a la vez, participan. El 3% que salió a relucir en lo del Carmel, es un secreto a voces. Los PERIS de Barcelona, tienen detrás a inmobiliarias cercanas a los gestores del gobierno municipal y ya vemos cómo está el tema de la vivienda en Barcelona y por extensión en Catalunya. No está mejor que en Madrid, Valencia o Donosti, por ejemplo. Esa manifestación, formaba parte de otros nuevos engaños de los políticos, que hábilmente han dejado el trabajo visible a plataformas afines a los partidos. La prueba es que en todos los medios de educación de masas, siempre sacaban a relucir la presencia de los políticos, ya sean de partidos o de sindicatos. Negar lo evidente, sí que es complicidad con el engaño. El haber ido o no, no nos hace mejores, ni tan siquiera más o menos "puros" ideológicamente, en todo caso tendremos que reconocer cuales fueron nuestros motivos para ir o no ir, y luego valorar cuál fue el verdadero sentido que finalmente cobró esa manifestación. Seguramente, se dejaron escuchar muchas voces, cada una con sus planteamientos. Es lícito que compañerxs de "negres tempestes" hayan ido para difundir sus ideas entre quienes habitualmente no las escuchan, lo que no sería tan lícito, es engañarse o engañar a lxs demás sobre el auténtico trasfondo de esa manifestación. La privatización, es una de esas piedras angulares que rondaba en el sentimiento de los mangantes de la vida ajena y de los codiciosos de siempre. Nunca los políticos, pensarán por y para el pueblo, y sólo el pueblo puede andar su camino, sino se deja embaucar por semejantes codiciosos charlatanes.
Sindicat