Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
L'Audiència Nacional ordena l'arrest dels processats pel 18/98
01 des 2007
Ahir al mig dia - tarda començaven les detencions de 46 dels processats en el macro sumari 18/98. Tot i que la sentència encara no és pública. Ahir a les 23:15 ja havien detingut a 26 persones.
Aquest sumari acusa als ciutadants d'estar vinculats a ETA per participar en organitzacións, empreses o grups informals (diuen) per aconseguir els objectius polítics d'ETA.

No es pretén posar-los a la presó perquè siguin militants d'ETA o , tot i no sent militants, perquè colaborin en accions violentes d'ETA,o perquè practiquin altres violències més o menys properes o semblants a la banda. Res d'això. Els acusen de participar en grups els quals la seva activitat coincideix amb els deignis polítics d'ETA, de fer declaracions polítiques, activitats culturals i periodístiques o movilitzacions i campanyes polítiques i socials, que tot i sent lícites, objectivament coincideixen amb l'ideari i reivindicacions d'ETA.

Text escrit per :Pedro Ibarra, Ramon Zallo, Jon Olaskoaga, Petxo Idoiaga, Luis Bandres, Baleren Bakaikoa, Xabier Ezeizabarrena... (profesores de la UPV/EHU y miembros de Elkarbide)


Les movilitzacions i concentracions al País Basc ahir dia 30 de novembres de 2007 ja van tenir lloc a varies ciutats i pobles.
Està convocada una manifestació nacinal a Bilbao demà diumenge a les 12 del mig dia.



Per més informació consular a:

http://euskalherria.indymedia.org
http://www.gara.net/azkenak/11/51063/es/La-Audiencia-Nacional-ordena-det
http://blog.sindominio.net/blog/1898/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Audiència Nacional ordena l'arrest dels processats pel 18/98
01 des 2007
Desde que les empezaron a procesar, hay menos atentados de ETA y en el Pais Vasco se vive mejor. Ahora que les van a condenar, además, va a haber justicia.
Re: L'Audiència Nacional ordena l'arrest dels processats pel 18/98
02 des 2007
Euskal Herría Redado, Euskal Herría.
Sindicato Sindicat