Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
Acte de suport a Barcelona a la reforma constitucional de Veneçuela
01 des 2007
Untitled_Panorama1.jpg
XMM_3509.jpg
XMM_3554.jpg
XMM_3615.jpg
XMM_3633.jpg
XMM_3683.jpg
Barcelona 1/12/07
Organitzat per l'Assemblea Bolivariana de Catalunya
Acte de suport a Barcelona a la reforma constitucional de Veneçuela

Ahir, dia 30 de Novembre, es reuniren unes 250 persones al casinets d'Hostafrancs, al barri de Sants, Barcelona, en un acte de suport a la reforma constitucional de Veneçuela organitzat per l'Assemblea Bolivariana de Catalunya.

L'Assemblea Bolivariana de Catalunya és una plataforma que aglutina a prop de 30 entitats i que es dedica a coordinar activitats d'informació i difusió de la realitat del procés bolivarià. A l'acte s'hi sumaren també col·lectius barcelonins de suport al poble Bolivià, Ecuatorià i del Partit Nacionalista Peruà. Es llegiren manifests de solidaritat amb el poble Veneçolà i amb el procés d'emancipació emprés pels pobles llatinoamericans.

Intervingueren Ramón Franquesa, professor d'Economia de la Universitat de Barcelona, i Miquel Riera, director de la revista 'El viejo Topo'. Els ponents explicaren el context en que es planteja la reforma constitucional i en desglossaren el contingut. Explicaren també el conflicte d'interessos que alguns punts de la reforma suposen per als grans grups empresarials espanyols, fet que explica que els mitjans de comunicació de la seva propietat hagin pres un posicionament tant clar en contra del procés de transformacions emprès a Veneçuela. Apuntaren també com pot beneficiar aquesta reforma constitucional aquí, a casa nostra, bé sia obligant a aquests grans grups a adoptar polítiques laborals més beneficioses per als seus treballadors, bé sia mostrant exemples d'organització política, econòmica i social que podrien ser exportables a altres països en aplicar-se exitosament a Veneçuela.

Les ponències foren seguides per un enriquidor debat d'àmplia participació per part dels assistents. Finalment, la cantautora popular veneçolana Lismary Monzón
clausurà l'acte amb una actuació en la que interpretà temes especialment composats per a l'ocasió.

L'acte, un dels més concorreguts dels organitzats fins ara per l'Assemblea, finalitzà amb una crida a seguir d'aprop el aconteixements després dels resultats del referendum, davant els intents desestabilitzadors a veneçuela per part de sectors de l'oposició i l'imperialisme.

A continuació reportatge gràfic realitzat per Xavi M. Miró:
Mira també:
http://www.nodo50.org/bolivariana

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acte de suport a Barcelona a la reforma constitucional de Veneçuela
02 des 2007
Acto de apoyo en Barcelona a la instauración de una dictadura popular.
Otra más.
Re: Acte de suport a Barcelona a la reforma constitucional de Veneçuela
02 des 2007
Dedíca't a veure Tele 5 i su campanya contra Chávez o pots llegir El País, o escoltar la Cope.
Aquí estem fins als collons de tu, deixa'ns en pau.
El Sí guanyarà i la gentola com tu plorarà pels carrers, mentres Veneçuela balla, riu i canta (amb moltíssims de nosaltres)
Sindicat Terrassa