Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Ens deixen decidir (a EUiA)
30 nov 2007
(Escrit abans de saber la retirada d’una de les candidatures)

Ras i curt: ens deixen decidir en coses intranscendents.

Em refereixo a les primàries d’EUiA i d’IU. En el cas d’EUiA, què més té que escollim la candidatura de Nuet o la de Franquesa, si l’una o l’altra, o la combinació que en resulti, ha de ser per integrar-se en una candidatura general de la coalició IC-EUiA, en la qual cap d’aquests noms no tindrà possibilitat de ser elegit, perquè versemblantment només en sortiran dos, i seran d’IC? Què més té?

En el cas d’IU sí que es podia elegir una persona que figuraria en lloc de sortida, com es diu habitualment. Però vegeu que aquí ja no s’han fet les coses bé. Ja hi ha hagut trampa. Perquè hem rebut un text amb la presentació i les propostes de l’un però no de l’altra. Allí ja no ens han deixat decidir en igualtat de condicions.

Tornant a EUiA, preferiria que ens haguessin deixat decidir, per exemple, el vot dels diputats d’EUiA al Parlament en l’afer tan controvertit de la llei de reforma de l’ICS, després d’un debat.

Sembla que s’apliqui el mateix criteri que en el conjunt del sistema, on ens deixen decidir coses poc transcendents mentre que ens escamotegen la decisió sobre les coses veritablement importants.

Amb això, alerta, no vull pas dir que no hi hàgim de participar (en les primàries d’EUiA). S’hi ha de participar per principi, però només per principi.

Antoni Ferret

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ens deixen decidir (a EUiA)
30 nov 2007
No ens interessa.
Re: Ens deixen decidir (a EUiA)
30 nov 2007
No ens interessa.
Re: Ens deixen decidir (a EUiA)
30 nov 2007
X, parla en singular
no, no ens (x+k+...) interessa
30 nov 2007
No interessa. Ocupa un espai valuós sense aportar al esforc contrainformatiu col.lectiu. Les intrigues de les empreses electorals que son els partits polítics no tindrien que tener-hi cabuda. La Núria va trigar massa a tornar a casa. Alguns silencis també van durar un pèl massa. I això ho pensem vàries.
Re: Ens deixen decidir (a EUiA)
01 des 2007
Cierto, no nos interesan las peleas de poder de izquieda hundida.
Re: Ens deixen decidir (a EUiA)
01 des 2007
Me importa un huevo; así se mueran todos y todas.
Re: Ens deixen decidir (a EUiA)
01 des 2007
La repressio la firmeu vosaltres també
Re: Ens deixen decidir (a EUiA)
01 des 2007
"No interessa. Ocupa un espai valuós sense aportar al esforc contrainformatiu col.lectiu."

Aquesta afirmació careix de tot sentit en quant a que desde EUiA hi ha gent que lluita per la transformació de la realitat des d'una perspectiva anticapitalista i de classe, lluitant contra les direccions entreguistes i burocràtiques d'EUiA-IU. A indymedia té que haver-hi cabuda per a tots els que volem canviar les coses, des de l'organització que sigui i partint de la diversitat de mètodes i sensibilitats.
Re: Ens deixen decidir (a EUiA)
02 des 2007
EUiA = interior
Cal dir alguna cosa més? ...no teniu vergonya de dir-vos anticapitalistes i transformadors? Com és que aquesta gent d'EUiA que lluita contra les direccions entreguistes i burocràtiques d'EUiA-IU suporta tota aquesta merda dins el partit i no els engega? Com és capaç de seguir treballant amb la gent que dirigeix els Mossos d'esquadra, planeja MAT's, TAV's, Autopistes, urbanitzacions, ...gestiona centrals nuclears, com són capaços de no vomitar i veure que des del poder mai res canviarà perquè el poder és la classe poderosa que egoistament aboca el poble a la misèria i està destruint completament el planeta.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more