Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Catalunya Acció: El procés d'independència ha començat
30 nov 2007
L'organització Catalunya Acció ha emès una crida a la manifestació de demà, a la que situa com el primer detonant del procés d'independència de Catalunya: El procés d’independència ja s’ha iniciat, i gràcies a la barroera acció política dels espanyols, ja és irreversible. Encara falta per al moment del trencament, però el divorci és evident i una gran majoria de catalans, després de 30 anys de combregar amb rodes de molí, de mitges veritats i mentides i del recent i estrepitós fracás estatutari, s’han adonat que la convivència amb qui et maltracta i no et respecta és impossible.


Comunicat de Catalunya Acció
SOBRE LA MANIFESTACIÓ DEL DISSABTE 1 DE DESEMBRE A BARCELONA

El dissabte dia 1 de desembre, una munió de catalans vinguts d’arreu ens manifestarem per a mostrar la nostra indignació per la situació insostenible de les nostres infraestructures (xarxa elèctrica, trens de rodalies, aeroport, autopistes, serveis sanitaris, etc.) i pel caos generat a causa del seu col·lapse que ha afectat i segueix afectant a centenars de milers de catalans en la seva vida quotidiana.

Podríem aprofundir en l’anàlisi i responsabilitats polítiques dels nostres governants, des de fa 30 anys fins avui, de per què els catalans hem arribat a aquesta situació tan deplorable, però hi ha una causa bàsica, fonamental, que la trobem en el substrat de totes les nostres desgràcies com a poble: és el fet de ser una colònia (econòmica, espiritual i lingüística) d’Espanya, i en conseqüència no poder ser una nació lliure i plena que pugui explotar tot el seu potencial.

Aquesta manifestació serà un èxit, igual que ho va ser la manifestació del 18 de febrer del 2006, que va ser un gran clam unànim a favor de la nostra Independència. L’objectiu de Catalunya Acció és convertir aquesta nova manifestació en un nou clam vigorós, orgullós, digne, dels catalans .per la nostra Independència, la solució més assenyada i única per a encarar el nostre futur. De fet, això no costarà gaire. Així s’ho veuen a venir el PP i el PSC (els lacais del PSOE a Catalunya, no siguem babaus) que han decidit no participar-hi, i la mateixa editorial de La Vanguardia que fa pocs dies constatava el seu temor perquè en la manifestació només es reclamés la Independència de Catalunya i no la millora de les infraestructures. Li sorprèn a La Vanguardia que el poble català sigui més intel·ligent que el mateix diari i que tota la nostra classe política a l’exigir en veu alta la medecina que necessitem (Independència) per a la malaltia que patim (Espanya)?

El procés d’independència ja s’ha iniciat, i gràcies a la barroera acció política dels espanyols, ja és irreversible. Encara falta per al moment del trencament, però el divorci és evident i una gran majoria de catalans, després de 30 anys de combregar amb rodes de molí, de mitges veritats i mentides i del recent i estrepitós fracás estatutari, s’han adonat que la convivència amb qui et maltracta i no et respecta és impossible.

En aquesta manifestació ja es comença a visualitzar la polarització que cada cop s’anirà constatant més i més al nostre país dins del procés d’independència en el què ja ens trobem immersos: per un costat els independentistes que asistirem a la manifestació (més els sobiranistes, els catalanistes emprenyats i decebuts, etc.) i per un altre costat els unionistes (PSC, PP, sindicats espanyols, etc.) que no hi assistiran.

Per tal d’encoratjar tots els catalans a demostrar que som un poble vencedor i a anar tots units sota un sol clam d’Independència, avui divendres publicarem dos anuncis a plana completa al diari El Punt i al diari Avui que us adjuntem amb aquest email. Durant la manifestació, entre d’altres accions, repartirem 100.000 papers per via àerea, del què us en adjuntem una mostra amb aquest email.

Finalment, com que després de la manifestació els partits polítics, els que hi participen i els que no, no faran res en concret per a resoldre el problema (ja que si volguessin ja ho haurien pogut fer abans), hem encetat una campanya via email dirigida a les institucions europees i catalanes per tal que els catalans puguin deixar constància de la seva indignació per l'estat llastimós de les nostres infraestructures a causa de la inoperància i desídia dels nostres governants. Qui vulgui participar-hi només ha d’entrar a la pàgina principal de Catalunya Acció (www.catalunyaaccio.org). En concret s’enviaran dues cartes obertes (una en català) i una en anglès) que també podeu llegir a la nostra web.

La carta oberta en català s’enviarà a:
José Montilla (President del Govern)
Josep-Lluís Carod-Rovira (Vicepresident del Govern)
Antoni Castells i Oliveres (Conseller d'Economia i Finances)
Joaquim Nadal i Farreras (Conseller de Política Territorial i Obres Públiques)
Ernest Benach (President del Parlament de Catalunya)
Grup parlamentari de CiU
Grup parlamentari Socialistes
Grup parlamentari d'ERC
Grup parlamentari Popular
Grup parlamentari d'ICV
Grup mixt
Rafael Ribó i Massó (Síndic de Greuges de Catalunya)

I la carta oberta en anglès s’enviarà a:

Jacques Barrot (Vice-President of the European Comission and European Comissioner for Transport)
que està totalment al corrent del retard de les nostres infraestructres (especialment el TGV amb França) per culpa dels diversos governs d’Espanya.

Espanya, per 'ser pobre', rebrà dels Fons de Cohesió de la Unió Europea 8 MEUR diaris des de l'any 2007 fins l'any 2013. Espanya rep del Principat de Catalunya 52 MEUR diaris. Catalunya és l'autèntic 'El Dorado' per a Espanya, però l'estant matant. Fa molt temps que dic que Espanya rebentarà pels diners, sencillament perquè cap territori, cap regió del món, pot suportar sense empobrir-se una espoliació econòmica equivalent al 10,5% de la seva riquesa com la que patim els catalans.

Es d’irresponsables, ineptes o capats d’esperit (i que cadascun dels nostres líders polítics reflexioni de quin és el seu perfil), pretendre allargar l’agonia anímica i econòmica que suposa per als catalans seguir sota la impostura que és Espanya. La manifestació d’aquest dissabte ha de ser un pas més, ferm i endavant cap a la consecució del nostre Estat propi.

I avui dia podem afirmar sense equivocar-nos ni ofendre ningú que qui no treballa per la independència de Catalunya està treballant contra Catalunya, ja que està potenciant Espanya, nació que juntament amb França des de fa segles ens volen assimilar i fer-nos desaparèixer.

Catalunya Acció

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Catalunya Acció: El procés d'independència ha començat
30 nov 2007
Catalunya i acció són una colla de filo-feixistes. els papes de unc, per entendres. A les coses pel seu nom. Salut
Re: Catalunya Acció: El procés d'independència ha començat
30 nov 2007
jajajajaja
Re: Catalunya Acció: El procés d'independència ha començat
30 nov 2007
Els vaig veure a la concentració a Sant Jaume i semblen una colla de jubilats patriotes indignats amb el món que volen fer política a l'antiga.
Re: Catalunya Acció: El procés d'independència ha començat
30 nov 2007
Si Catalunya Acció son els jubilats, el 3 anterios son el joves que no foten res en tot el dia

Visca Catalunya Acció amb jubilats i sense!!!!!
Visca els jubilats canyeros!!!!
No al joven que no fa res només riures de tot
Re: Catalunya Acció: El procés d'independència ha començat
30 nov 2007
El interclasismo apesta
Re: Catalunya Acció: El procés d'independència ha començat
30 nov 2007
Aquesta gent no són independentistes ni res. Només cal veure el llenguatge que usen "els espanyols" per aquí, "els espanyols per allà". L'únic que volen és crear demagògia i divisió en un poble que esta unit en la lluita. Hi ha castellanoparlants que amb aquest discurs interclassista-essencialista no s'hi veuen reflectits, és normal. Catalunya serà xarnega o no serà. Per un independentisme racional, fora burgesos demagogs!
Independència ÉS socialisme
Re: Catalunya Acció: El procés d'independència ha començat
01 des 2007
molt d'acord amb l'últim post
Re: Catalunya Acció: El procés d'independència ha començat
03 des 2007
Flipo amb la facilitat que té tothom a desacreditar i insultar. Si hi ha alguna opinió contrària a algú, crec que s'ha de raonar. Així, com a mínim, els no-entesos rebem informació i no simplement una opinió personal, que no per més béstia és més vàlida.
Sindicat Terrassa