Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
suspesa l'ordenança del civisme a Tortosa
29 nov 2007
Suspensió de la tramitació de l'ordenança del civisme de Tortosa

Davant la recent suspensió de la tramitació de l'ordenança del civisme de Tortosa, el Casal Popular Panxampla vol felicitar els diferents col·lectius, associacions i persones agrupades en la plataforma "Recuperem lo Carrer" sense el treball crític de les quals difícilment s'haguessen sentit veus contràries a l' "Ordenança del Bon Ús de la Via Pública".

Considerem per tant que ha estat una primera petita victòria però tenim molt clar que caldrà continuar treballant i vigilar de prop l'ordenança que es vol elaborar des del nou equip de govern. I continuem pensant que per tal d'afavorir la convivència el que fa falta sobretot és construir un marc de justícia social i no ordenances repressives encaminades a amagar tot allò que no es vol veure, entenem per tant, que ordenances encaminades a assegurar un habitatge digne o assegurar un futur sostenible per al nostre territori haurien de ser una prioritat per a qualsevol ajuntament preocupat per les problemàtiques que afecten la ciutadania.

Volem afegir que, malgrat poques vegades surten als crèdits oficials i no es reconegue la seua influència, els moviments socials, els col·lectius i les associacions ciutadanes són protagonistes actius de la història dels pobles i les ciutats, de les lluites diàries per una reapropiació més justa de l'espai públic i de les lluites per construir realitats més habitables a les que ens imposa la classe política.

Continuarem treballant per construir un model de carrer on hi càpiga tothom, continuarem treballant per recuperar lo carrer!
Mira també:
http://www.panxampla.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: suspesa l'ordenança del civisme a Tortosa
29 nov 2007
Moltes felicitats de la Berga incívica.
Re: suspesa l'ordenança del civisme a Tortosa
29 nov 2007
Felicitats des de Gramenet del Besòs, SC + nETA (de polítics corruptes)
Re: suspesa l'ordenança del civisme a Tortosa
29 nov 2007
molt bé pel panxampla!
he llegit a la web que també s'han posat moltes traves al camp de golf de vinallop!
Re: suspesa l'ordenança del civisme a Tortosa
03 des 2007
lluita i més lluita! enhorabona!!! desconformitat i rebel·lió!
Sindicat Terrassa