Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
[1917 - 2007] Commemoració del 90è aniversari de la revolució russa
28 nov 2007
Dissabte 1 de desembre
IMGP3086.JPG
19:30 h XERRADA "Una visió històrica de la revolució russa" a càrrec de Jaume Botey professor de la UAB.

i després:

Sopar popular amb menjar rus
Música fins les 2

DURANT TOTA LA TARDE HI HAURÀ PÚBLICA UNA EXPOSICIÓ DE CARTELLS SOVIÈTICS

AJLC

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [1917 - 2007] Commemoració del 90è aniversari de la revolució russa
28 nov 2007
botey=euia=icv=mossos=psoe=gal i a més un cura de merda!
un 10 per la CAJEI...
La lluita és l'únic camí!
Re: [1917 - 2007] Commemoració del 90è aniversari de la revolució russa
29 nov 2007
botey=euia=psc=maragall=partit demòcrata europeu=partit demòcrata eeuu=partit republicà=cia=bin landen

Vamos, vamos, quien da mas?!!!
Re: [1917 - 2007] Commemoració del 90è aniversari de la revolució russa
29 nov 2007
CAJEI=ERC=CiU=€

visca marx
visca engels
visca lenin
visca stalin
visca la URSS
Re: [1917 - 2007] Commemoració del 90è aniversari de la revolució russa
29 nov 2007
cajei=radicals=alternatius=hippies=pi-hippies=pijos=pp
Re: [1917 - 2007] Commemoració del 90è aniversari de la revolució russa
30 nov 2007
El ponent no és un mesies, només és qui aporta una informació amb la qual pots estar d'acord o no, però que l'aporta per a iniciar un debat sobre un tema concret, per a validar o refutar el que diu. Però res més. Després, altre cop tornem al mateix de sempre. La destrucció és vàlida si tens capacitat de creció. Difamar, insultar, agredir verbalment si que que ja no serveix de res, si no és que aportes continguts valoratius teòrics o pràctics per a fer-ho. I a més, potser no us agrada la cajei, doncs expresseu el perquè fent un anàlisi crític dur sobre què són, què fan i com ho fan. I si podeu aportar alguna alternativa, millor. Però des de quin punt de vista ho podeu fer? Des del punt de vista de gent no organitzada, molt autònoma, això sí, que no té cap fórmula ni cap estructuració per a lluitar contra les relacions de dominació del sistema en el qual estem immerssos. Potser ho fan malament, però ho intenten. Quina és la vostra aportació a part de fer matxacar als vostres companys de lluita? O és que els vostres companys de lluita han de ser igualets a vosaltres i no poden diferenciar-se en res a com penseu vosaltres?Bé, primer hauríem de saber què penseu vosaltres es clar.
Es poden aprendre moltes coses senyors i senyores. Aprendre dels errors i de la història és revolucionari i necessari. Aprendre d'un model fallit, però que va portar expectatives de canvi a milions de persones, que va fer moldejar el sistema capitalista per por ser engollit per ell, que ha donat una de les ideoligies més importants de la història i amb més influència del poble i per al poble.
Senyores i senyors, si de la revolució russa, del marxisme, del comunisme...no podem aprendre res, ja em direu què podem aprendre d'alguna altra ideologia que no ha tingut ni revolucoió, ni concreció real i que no ha ni tocat els ciments del sistema capitalista.
O canviem i ens renovem (tots), o ens mantenim sent els més radicals a casa nostra, perquè no aconseguirem mai que ningú ens faci cas.
I aprendre, el que és aprendre, hem d'aprendre de tot, del capitalisme, el comunisme, l'anarquisme...però hem de tenir clar una cosa: cap d'aquestes ideologies és vàlida en aquests moments, només hem d'aprendre de les seves virtuts i dels seus errors per a intentar, altre, una nova revolució que, segurament no serà perfecta, però en la que intentem derrocar el capitalisme per a fer emergir un model model digne per a tothom.
La ignorància i la prepotència és el que fa als individus mediocres, però quan això passa amb individus que diuen ser revolucionaris, llibertaris o comunistes, els fa ser enemics interns de la seva pròpia ideologia.
Re: [1917 - 2007] Commemoració del 90è aniversari de la revolució russa
30 nov 2007
Aplaudiments per al "jo". Ara explica això mateix a la teva organització.
Re: [1917 - 2007] Commemoració del 90è aniversari de la revolució russa
01 des 2007
Saps quina és la meva organització? Perquè no sóc de la cajei i en cap moment he dit de quina organització sóc. I les organitzacions, per dona que et digui, no só n finalitat de la nostra lluita, sinó l'instrument útil per autoorganitzar-nos i, per tant, són importants, o sigui necessàries, però sabem i no ens fa res, com a mínim a nosaltres, desaparèixer com a tal si és per avançar cap a quelcom millor. Les sigles no és l'important, només la feina que porta a terme.
I no cal que ho expliqui, ja ho sabem tots i totes això, el que passa és que amb gent que encara sembla no haver apronfundit en res i només es dedica a molestar als del costat, no es pot dir segons què, perquè només dones ales per a que hi hagi més atacs, es deslegitimi més la nostra lluita i segueixin creient que ells són genials i els altres uns reformistes.
Tot al seu temps company, tot al seu temps.
Endavant(OSAN)
Sindicat Terrassa