Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Ataque al Patronat Municipal de l' Habitatge
28 nov 2007
Ataque al Patronat Municipal de l'Habitatge ( sede de la Barceloneta) en respuesta al desalojo del bloque okupado de Metges situado en el Forat de la vergonya.
La pasada madrugada del 28 de noviembre, nosotrxs hemos atacado, rompiendo la vitrina y causando daños materiales, la sede de la barceloneta del Patronat Municipal de l'Habitatge.
Este organismo especula inmobiliariamente privando a las personas al acceso a una vivienda, enmascarándolo con falsas ayudas, subvenciones y supuestamente fáciles accesos a pisos de protección oficial,etc.

Barcelona NO es vuestra!!!
BASTA DE ESPECULAR, DE DESTRUIRLA Y DE PONERLA "GUAPA Y SEGURA"!!!

NINGÚN DESALOJO SIN RESPUESTA!!!

En lucha...

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ataque al Patronat Municipal de l' Habitatge
28 nov 2007
me parece bien! todo lo que pueda molestarles es bienvenido!

olé
Re: Ataque al Patronat Municipal de l' Habitatge
28 nov 2007
No pot ser en catala? Estaria bé que nosaltres mostréssim també un poc d'interès en normalitzar-nos amb la llengua
Re: Ataque al Patronat Municipal de l' Habitatge
28 nov 2007
Les accions directes no tenen llengua, es fan amb el que es tingui a mà, i amb el que més mal faci en menys temps. Em sembla bastant ridicul treure el tema del català sempre que es pugi, crec que no fa falta, hi ha qui s'expresa millor en catala, i qui li va millor en castellà.
Per la meva part felicitar a la gent que ho va dur a terme.
Les cases barates de Bon Pastor no obliden!
Metges és i serà un espai alliberat!
Re: Ataque al Patronat Municipal de l' Habitatge
29 nov 2007
felicitats per l'acció.
encara que comparteixo el criteri del company. fer un esforç i utilitzar el català sempre és agraït per tots els que vivim aquí, xerrem en català i patim la discriminació derivada del ningunejament del fet català. Fer-ho en castellà pot dur-nos al malentès que això també és espanya, o que el català és només una manifestació folklórica. Les accions directes tenen llengua i desprenen cosmovisions de la realitat. L'ús mateix de la llengua catalana és una acció directa en si (amb aixó no vull dir que no hi hagi púrria catalana).
El dia en que cremem la generalitat, l'ajuntament, la central de la policia o la seu de la Caixa espero que el comunicat el treguem en català, per evitar després que sen facin altres lectures que no son.
si el forat resisteix, vallcarca també ho farà!
Re: Ataque al Patronat Municipal de l' Habitatge
30 nov 2007
Alguns esteu malalts. ¿Quants segles trigareu a admetre que el castellà també forma part del patrimoni cultural de Catalunya, sense ser una llegua autòctona, com passa a Hispanoamèrica, o amb el català a la Vall d'Aran i l'Alguer, etc.?
Espanya, Catalunya, etc. són conceptes esuqemàtics (simplistes, doncs) que ens serveixen per explicar-nos estalviant paraules, però convertir-los en realitats culturals, socials i polítiques homogènies és patològic.
Les identitats són difuses.
Re: Ataque al Patronat Municipal de l' Habitatge
04 des 2007
Imbècils, us vau equivocar de local!!! Allò que vau destrossar no és el Patronat Municipal de l'Habitatge!!! I no entecnc què voleu aconsseguir foradant vidres de nit, d'amagat.
Sindicat Terrassa