Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Desallotjat el Bloke metges, barri de la ribera, Bcn
27 nov 2007
Avui a les 6:30h del matí un ampli dispositiu dels mossos d'esquadra ha pres el barri de la ribera i mes concretament la zona coneguda popularment com Forat de la Vergonya.
Degut a les bones barricades els Mossos han trigat un rato abans d'entrar a la casa, tirant una paret per obrirse el camí.

Una vegada dintre van retenir totes les persones presentes, destrossant pertenencies i mobiliari de la casa. Els mossos han entrat amb actitut molt chulesca, agredint a varies persones a patades, bofetades, insults i més coses del repertori del autoritarisme uniformat.

Mentrestant unes 80 persones s'han concentrat a fora cridant consignes de suport a la gent de la casa. Cap a les 8:30h el ultim habitant va ser expulsat.

A prop de les 9h un grup de 70 persones van començar una marxa pel barri amb molt soroll, pintades i tancant les inmobiliaries amb atacs fetides i algun vidre trencat. La marxa va cortar via layetana i fer una parada a la camara de la propietat, obligant-les a a tancar-se a dins amb el pudor dels atacs fetids. Les manifestantes van gritar consignes com "Metges es i sera un espai alliberat" "Aixi, aixi, ni un pas enrere, cap desallotjament sense resisténcia!" o "Aixo es el nostre barri, no un pastis inmobliari"

La marxa va tornar al Forat de la Vergonya on encara estaven presents Mossos, secretes i paletes tapiant la casa. Es va llegir el comunicat de metges i pocs metres després la marxa va quedar desconvocada.

6 anys de Metges no s'obliden
Qui sembra la miseria recull la rabia !!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Desallotjat el Bloke metges, barri de la ribera, Bcn
27 nov 2007
s'ha convocat concentració per aquesta tarda?
Sindicat Terrassa