Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
URGENTE: Estan intentando desalojar metges
26 nov 2007
Ahora mismo hay unos 12 cerdos en la puerta, se ve que han intentado pillar a la gente desprevenida porque no se ven furgonas ni nada. La gente estaba preparada. Convocamos desde ya a quien pueda venir en la plaza del Forat, ningun desalojo sin RESPUESTA, ningun desalojo sin RESISTENCIA.


Forat de la vergonya, -M- L1 Arc de Triomf

This work is in the public domain

Comentaris

Re: URGENTE: Estan intentando desalojar metges
27 nov 2007
tots i totes alla

metges resisteix !!!

aupa penya !!!
Estan intentando desalojar metges
27 nov 2007
Anem pues!!
Vinga!!
de vilaweb
27 nov 2007
Els mossos desallotgen un edifici del barri de la Ribera de Barcelona
Segons els ocupes, els agents han agredit i ferit quatre persones
Els mossos d'esquadra han desallotjat avui a primera hora un edifici del carrer Metges de Barcelona, al barri de la Ribera. Segons fonts de la policia, hi havia set persones dins l'edifici i el desallotjament ha estat ràpid i s'ha fet dins la normalitat. En canvi, un portaveu dels ocupes ha explicat a VilaWeb que, un cop a dins l'immoble, els agents han separat els nois i les noies i han agredit els nois amb cops de puny i de porra.

Segons la mateixa font, quatre persones han resultat ferides i han hagut d'anar a l'hospital per fer-se un reconeixement mèdic perquè l'ambulància que s'havia desplaçat al lloc dels fets no les ha volgudes atendre. Membres del col·lectiu ocupa han fet després una concentració per protestar contra el desallotjament.
Sindicato Sindicat