Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
El Fòrum Social Català
26 nov 2007
(Carta publicada, amb la firma equivocada, en el diari «El Punt» el dia 24 de novembre de 2007)

Els dies 25, 26 i 27 de gener de 2008 se celebrarà a Barcelona el Fòrum Social Català (FSCat). Un fòrum social, com els que se celebren en l’àmbit mundial o europeu, és un espai on els moviments socials s’expressen i intercanvien les seves opinions i experiències. Conté tres elements: els seminaris o tallers, que són per exposar les idees, l’assemblea, que és per prendre decisions sobre futures mobilitzacions, i la manifestació, que és per fer arribar les inquietuds al públic. El divendres i el dissabte, 25 i 26, es faran els seminaris, al vespre del dissabte tindrà lloc l’assemblea, i la manifestació es faria el diumenge al matí.

En aquest fòrum hi han de sortir els problemes que afecten la societat catalana, tot allò que ens preocupa, segons la iniciativa dels diferents moviments socials que optin a fer seminaris sobre els temes que els siguin més propers a cadascun. No hi haurà participació dels partits polítics, com a tals, però sí de les persones membres d’aquests partits a títol individual, o com a representants de moviments socials.

Demano a tots els lectors que s’ho apuntin i que hi participin, tant en els seminaris que siguin del seu interès com en l’assemblea, i, sobretot, sobretot, en la manifestació del diumenge al matí del dia 27 de gener. També hi ha la possibilitat de fer aportacions econòmiques, al compte 1491 0001 21 0010004346. Per poc que sigui, serà ben rebut.

Antoni Ferret. Barcelona

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat