Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
moviment social en contra de la llei LRU
25 nov 2007
A l´Estat francès, la llei relativa a les llibertats i responsabilitats de les universitats (LRU) va ser votada aquest estiu quan tota la comunitat universitària estava de vacances.

Fa ja unes setmanes que es van crear unes assemblees generals per a informar i mobilitzar als estudiants. Vagues, barricades i ocupacions d'universitats a més de trenta unis.

Coordinacions nacionals amb delegats de més de 21 universitats es van reunir a Tolosa el 27 i 28 d'octubre i després a Roazhon i Tours, 24 i 25 de Novembre a Lille.

Les reinvidicacions d'aquestes coordinacions són la derogació de la LRU, la defensa de les pensions (en solidaritat amb les vagues de les ocupacions de la companyia de ferrocaril), la amnistia de tots els condemnats dels passats moviments socials (primavera de revolta juvenil de 2006, moviment dels barris, novembre 2005) així que la derogació de les lleis feixistes en contra dels immigrants (ús de l´adn, ...)


<<>> D'aquest moviment dependrà el futur de França... O passarà primera dels països capitalistes, o seguirà amb la seva gloriosa història de pais de revolució social. El futur depèn de nosaltres! El Poble Unit, mai serà vençut... i potser assolís quelcom ...un altre sistema ???... Envieu missatges de solidaritat, els alemanys ja ho han fet amb la crida de Freiburg !!! <<>>


Mes informacions a indymedias locals:


Lille | http://lille.indymedia.org

Paris | http://paris.indymedia.org

Auvernho | http://auvergne-indymedia.org

Tolosa | http://toulouse.indymedia.org

Marselha | http://marseille.indymedia.org

Lyon | http://rebellyon.info

Roazhon | http://www.le69-3.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat