Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[CNT-Barcelona] Noves concentracions demanant el boicot a Caprabo
25 nov 2007

Segueix la campanya informativa del boicot declarat a Caprabo per la ciutat de Barcelona, aquest darrer dissabte el Comitè de Boicot ha organitzat 3 noves concentracions a nous supermercats.

La CNT-AIT de Barcelona va sortir ahir dissabte, pel matí, als carrers de Barcelona. Aquest cop es vàren realitzar 3 noves concentracions a 3 supermercats diferents, situats als carrers Mistral, Entença i Sants.

Durant els actes del Sindicat, es van repartir als veïns i consumidors milers d'octavetes anunciant el boicot que la Confederació ha declarat a la cadena entre l'1 i el 15 de desembre, essent rebuda la informació amb interés i diverses mostres de solidaritat.

A cada supermercat que vam estar, els treballadors van rèbre amb interés el que anunciavem, interessant-se pel que succeeix al Centre Logístic de l'Hospitalet. No obstant, cal informar des d'aquesta Federació Local que l'encarregat del supermercat del c/ de Sants va mostrar una actitut totalment despòtica, al encarar-se amb membres del nostre sindicat amenaçant amb trucar a la policia, per tal que marxéssim. No només això, ja que a més d'una treballadora que estava a la porta del supermercat en el seu descans la va fer entrar de forma violenta, cosa que va ser contestada per la nostra militància i pel veïnat de Sants que ràpidament el va increpar. Aquest personatge, va resultar ser el Delegat Sindical de UGT a la tenda.
No obstant les seves ganes de no veure'ns, aquest personatge va haver de aguantar-se ja que a la Confederació no l'atura cap encarregat de pà sucat amb oli, i el piquet informatiu va continuar informant tant als veïns, als treballadors i als consumidors de l'establiment de Sants.

Aquesta és la mena de sindicalisme que hi ha avui dia al Comerç, i és responsabilitat humana i de classe de tots nosaltres, i de tú que llegeixes aquestes linies, de recolçar als treballadors que lluiten pels seus drets a un sector industrial on aquests no existeixen, i on el sindicalisme oficial és clarament el de l'empresa.
Des de CNT no deixarem de difondre el boicot a caprabo, entre tots i totes hem de fer arrivar un missatge clar i rotund a la direcció de l'empresa: amb els nostres calers no fomentareu la precarietat laboral, ni trepitjareu més la dignitat dels que lluiten per un treball just.

DE L'1 AL 15 DE DESEMBRE: BOICOT A CAPRABO!

CNT-AIT Barcelona
Comitè de Boicot

Mira també:
http://barcelona.cnt.es
http://cnt-caprabociencias.blogspot.com/

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: [CNT-Barcelona] Noves concentracions demanant el boicot a Caprabo
26 nov 2007
esta huelga la vamosa ganar!
no compres en caprabo a parte de ser caro, explotan!
Sindicat