Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
[CNT-Barcelona] Noves concentracions demanant el boicot a Caprabo
25 nov 2007

Segueix la campanya informativa del boicot declarat a Caprabo per la ciutat de Barcelona, aquest darrer dissabte el Comitè de Boicot ha organitzat 3 noves concentracions a nous supermercats.

La CNT-AIT de Barcelona va sortir ahir dissabte, pel matí, als carrers de Barcelona. Aquest cop es vàren realitzar 3 noves concentracions a 3 supermercats diferents, situats als carrers Mistral, Entença i Sants.

Durant els actes del Sindicat, es van repartir als veïns i consumidors milers d'octavetes anunciant el boicot que la Confederació ha declarat a la cadena entre l'1 i el 15 de desembre, essent rebuda la informació amb interés i diverses mostres de solidaritat.

A cada supermercat que vam estar, els treballadors van rèbre amb interés el que anunciavem, interessant-se pel que succeeix al Centre Logístic de l'Hospitalet. No obstant, cal informar des d'aquesta Federació Local que l'encarregat del supermercat del c/ de Sants va mostrar una actitut totalment despòtica, al encarar-se amb membres del nostre sindicat amenaçant amb trucar a la policia, per tal que marxéssim. No només això, ja que a més d'una treballadora que estava a la porta del supermercat en el seu descans la va fer entrar de forma violenta, cosa que va ser contestada per la nostra militància i pel veïnat de Sants que ràpidament el va increpar. Aquest personatge, va resultar ser el Delegat Sindical de UGT a la tenda.
No obstant les seves ganes de no veure'ns, aquest personatge va haver de aguantar-se ja que a la Confederació no l'atura cap encarregat de pà sucat amb oli, i el piquet informatiu va continuar informant tant als veïns, als treballadors i als consumidors de l'establiment de Sants.

Aquesta és la mena de sindicalisme que hi ha avui dia al Comerç, i és responsabilitat humana i de classe de tots nosaltres, i de tú que llegeixes aquestes linies, de recolçar als treballadors que lluiten pels seus drets a un sector industrial on aquests no existeixen, i on el sindicalisme oficial és clarament el de l'empresa.
Des de CNT no deixarem de difondre el boicot a caprabo, entre tots i totes hem de fer arrivar un missatge clar i rotund a la direcció de l'empresa: amb els nostres calers no fomentareu la precarietat laboral, ni trepitjareu més la dignitat dels que lluiten per un treball just.

DE L'1 AL 15 DE DESEMBRE: BOICOT A CAPRABO!

CNT-AIT Barcelona
Comitè de Boicot

Mira també:
http://barcelona.cnt.es
http://cnt-caprabociencias.blogspot.com/

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: [CNT-Barcelona] Noves concentracions demanant el boicot a Caprabo
26 nov 2007
esta huelga la vamosa ganar!
no compres en caprabo a parte de ser caro, explotan!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more