Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Video manifestació antifeixista 22 novembre
25 nov 2007
Aqui teniu l'enllaç del video de la manifestació d'estudiants a Barcelona contra els atacs feixistes convocada pel Sindicat d'Estudiants dins la jornada de vaga i manifestacions arreu de tot l'estat.
http://www.youtube.com/watch?v=T7TbX94gG7s
Mira també:
http://www.sindicatdestudiants.org
http://www.sindicatodeestudiantes.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Video manifestació antifeixista 22 novembre
25 nov 2007
Ni us volem ni us necessitem. Si podem definir a algú com a esquerranistes que ja sabem a on acabareu d'aquí a uns anys, és a vosaltres.
Super assemblearis
25 nov 2007
Doncs si que es nota que aquests del S.E. no van tenir cap obstacle de l'autoritat "competent".

I tots els lemes controladíssims des de la descomunal megafonia..
Re: Video manifestació antifeixista 22 novembre
25 nov 2007
Fills de puta! no us volem ni veure.
Anem a per vosaltres SOCIATES!!!
Re: Video manifestació antifeixista 22 novembre
25 nov 2007
Molt be nanus utilitzan nois i noies de 15 i 16 anys com a policies per controlar als manifestants, bene bene, a més el colmu final es dir que es un cordó de seguretat revolucionari jajajajjajajaj, collons aca la imaginació de la gent com es desborda...
D'altre banda bastant interesant el fet de com el del megafon a de guiar a la massa de suposats borreguitos amb els lemes i les consignes, en fin realment patètic, tot i que no es res de nou, per cert lo de Madrid us pasarà factura tard o d'hora, esperu que d'hora i pel vostre be colla de venuts que no torneu a posar els peus a la facultat d'història de la UB allà almenys es sap tractar de la manera que s'ha de tractar a la colla de venuts com vosaltres, i per cert, que tal senta aixo de tractar amb tanta familiaritat amb Llamazares com vau fer a Madrid a a la mani deixant-li el propi megafon per a que parlés??? si no recordu malament la formació política d'aquest personatge es la mateixa que la que està reprimint dia si i dia també a Catalunya, pero clar aixó no val recordar oi?
Re: Video manifestació antifeixista 22 novembre
25 nov 2007
La manifestació antifeixista a Barcelona ja es va fer dissabte. La vaga d'estudiants era dijous passat. No os adoneu que qui va anar a la vostra manifestació eren nois i noies enganyats/des que no tenien ni idea del convocant ni de la coherència de la cohesió social. Molt discurs revolucionari i molt panfletero! No sou gens coherents en teoria i pràctica, i és nota... qui preocupa? vosaltres? no! ni un problema amb els mossos! perquè? sou del seu bàndol! sou traïdors! Als Països Catalans, fora el Sindicato de Estudiantes! Esteu al punt de mira!
Re: Video manifestació antifeixista 22 novembre
26 nov 2007
El que parla em recorda a aquest:
http://www.youtube.com/watch?v=b8SHX7qfZf8
Re: Video manifestació antifeixista 22 novembre
27 nov 2007
Què feia el Franki de Terrassa a la mani? Suposo que donava suport. Si és així, tots els que el vareu recolzar, el despreciareu en properes convocatòries, l'expulsareu de les manis i el titllareu d'espanyolista, no?
Algú m'ho explica?
Re: Video manifestació antifeixista 22 novembre
27 nov 2007
a molts llocs, a falta d'algú que prengués la iniciativa, moltes organitzacions van optar per participar a la mani del Sindicato d'Estudiantes.

Però això no vol dir:
1r) Ni que estiguem d'acord amb les vostres pràctiques: jerarquitzants, anti-assamblearies (la assemblea en el vostre sindicat a quedat relegada a un acudit en tant que l'ordre del dia ve dictat des de dalt), i aprofitant-vos de la desinformació de la gent.

2n)Com a autocrítica, tots els qui tenim la desgràcia de conviure amb aquest sindicat oportunista i manipulador, hauriem d'esforsar-nos a construir alternatives que serveixin, per a la autogestií i autoorganització.

3r) Link dels qui anomeneu "feixistes" i del tracte que van rebre per part de la policia, aquests grans "feixistes":

http://madrid.indymedia.org/newswire/display/5570

El sindicato té diners i estructura. Els liders viuen dels diners que cobren des de les quotes fins a les subvencions. Els nens critics que podrien ser gent que desenvolupés la consciència social acaben repetint el discurs buit i s'integren al SE i acaben que fins i tot no comprenen les critiques que venen des de fora. Els de dalt es vicitimitzen per reforsar-se, i els militants de base acaben no entenen "per què" reben tants atacs si són tant treballadors, però resulta que els militants de base no saben que els colectius dels moviments socials no tenen mai gent a sou amb "un poder superior" com passa en el seu sindicat.

vergonyós!

desperteu!
Sindicat