Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: ecologia
Iniciativa WEB ciutadana per salvar el TIBIDABO i COLLSEROLA
25 nov 2007
SALVEM EL TIBIDABO I COLLSEROLA!
Si esteu dâacord, signeu al web i feu correr el missatge a tots els vostres contactes URGENTMENT. JA SOM MÃS DE 6400 i 90 entitats

SALVEM EL TIBIDABO!

LâAjuntament de Barcelona, malgrat la reiterada oposició ciutadana, ha aprovat inicialment el Projecte dâuna nova Muntanya Russa al Parc dâAtraccions del Tibidabo, exposat al públic a lâAv.Diagonal 240 2ºn, BOPnº250 18.10.07, que suposa explanar més dâuna hectàrea, cimentar 3.000 kg de formigó per cada una de les 109 potes de suport de lâatracció, de 35m dâalt (10pisos).
LâAjuntament proposa aquesta obra per augmentar la ârendibilitatâ? del Parc dâAtraccions, que ara és municipal i no un negoci, o sia un bé públic amb funció social, mentre el Parlament de Catalunya discuteix la Declaració de Parc Natural, i quan el Govern ja ha inclós Collserola a la Xarxa Natura 2000, en una demostració dâincoherència. Aquesta no és la primera ni la ùltima obra que amenaça el bosc: per instal.lar el Pèndol es va arrassar un altre troç, i lâafluència no només no va augmentar sino que es van perdre 45.000 visitants lâany: un Parc dâAtraccions avançat hauría dâestar en un entorn més poblat amb accès en Metro. Preocupa la destrucció de Collserola gota a gota, una tala i una obra cada any, per tot el perímetre de lâEspai Natural: un dany irreversible al bosc que ha costat 100 anys regenerar i un increment de trànsil rodat que creen alarma social.

Si vols aturar aquest projecte, signa el manifest i envia-ho als teus amics/amigues i familiars. Gràcies.

http://www.collserolaparcnatural.org

This work is in the public domain
Sindicat