Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Quatre joves tarragonins són detinguts per atacar la caserna de la Guardia Civil
23 nov 2007
subversioint.jpg
Prou repressió al jovent que lluita!

La passada matinada del 21 al 22 de novembre, el jovent tarragoní atacà de forma simbòlica la caserna militar de la Guàrdia Civil de Tarragona; acció emmarcada en la campanya nacional de la CAJEI "Subversió per la llibertat" en que es disposava a qüestionar l'existència d'aquest cos militar present encara als Països Catalans, així com també, denunciar el seu historial post franquista i torturador.

La Guàrdia Civil , recordem que ha representat, i continua representant, l'opressió nacional del nostre poble, així com també la submissió al feixisme i l'espanyolisme més ranci del nostre país.

L'acció, que es va dur a terme a la una de la matinada, va ser interrompuda un cop duta a terme a càrrec de prop d'una desena de furgons i cotxes patrulla de la Guàrdia Urbana , Policia Nacional i Guàrdia Civil; aquests, van aturar als 4 joves i van precedir a les identificacions. Un cop acabades, els joves van ser duts a dependències policials de la Guàrdia Urbana , on se'ls indicà els drets i posteriorment se'ls emmanillà.

Després, els 4 nois van ser duts a l'hospital per tal de fer la revisió mèdica i en acabat ser dirigits cap a dependències policials de la Policia Nacional.

Un cop arribats a la comissaria, els agents d'aquest cos procediren a l'incautació de totes les pertinences dels detinguts i posteriorment foren duts al calabós on hi passaren la nit incomunicats.

Al matí, un a un, els joves van ser fotografiats per tal de crear la seva fitxa policial i, seguidament van ser conduits a una sala on havien de declarar, cosa que, exercint el seu dret, no varen fer.

A dos quarts d'onze, els joves foren posats en llibertat amb càrrecs, acusats d'un delicte de desordres públics amb agreujant de danys..., i ens preguntem quina mena de desordres públics han ocasionat quatre ous de pintura a la façana de la caserna militar?

Entenem com a legítima l'acció del jovent tarragoní a l'hora d'expressar els seu rebuig contra aquest cos militar, així com també la simbologia espanyola, francesa i feixista imposada en forma d'edificis i símbols al nostre territori; fet que demostra l'impediment d'esborrar les xacres del passat i avançar cap a l'emancipació social i nacional del nostre poble.

Fora les forces d'ocupació. Prou repressió al jovent que lluita. Independència, socialisme, Països Catalans.

Assemblea de Joves de Tarragona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Quatre joves tarragonins són detinguts per atacar la caserna de la Guardia Civil
23 nov 2007
Molts ànims, companys!
Re: Quatre joves tarragonins són detinguts per atacar la caserna de la Guardia Civil
25 nov 2007
keien Angriff ohne Antwort!!!

cap agressió sense resposta!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more