Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Manifest de Maulets envers l'obertura avui a València de la Fira Immobiliària de la Mediterrània
22 nov 2007
CASES PER TOTES, NEGOCI PER NINGÃAvui s'ha inagurat la setena edició de la Fira Immobiliària de la Mediterrània, Urbe Desarrollo. Una Fira que se'ns ven per les joves com una oportunitat per comprar el pis que tant âhem somiatâ? o com una ocasió immillorable perquè aquelles que encara no s'han decidit a comprar-la, ho facen ( les empreses s'han afanyat a regalar molts objectes per aquelles joves que es decidisquen a comprar en aquesta fira). Tot bones paraules.

La realitat que amaga aquesta Fira és una altra: aquí es concentren els polítics, constructors, immobiliàries, promotors i banquers, és a dir, tots aquells que porten molt de temps destrossant la nostra terra, especulant amb les nostres vides i hipotecant el nostre futur. Són els Lubasa, Viviendas Jardín o Redis ( empresa que ara ha tingut la idea de fer una illa artificial a un kilòmetre de la platja de la Malva Rosa!!!), els Garcia Antón, Gonzalez Pons o Pla, els Bautista Soler, Bañuelos o José Luis Miguel Belenguer, els que avui es passegen dins d'aquesta Fira per âgarantirâ?a les joves que tindrem accés a un habitatge digne i, de pas, omplir-se ( una mica més) les seues butxaques.

Des de Maulets, el jovent independentista i revolucionari denunciem l'especulació que amaga aquesta Fira Immobiliària. La nostra lluita per un habitatge digne per les joves catalanes va lligada a la destrucció de l'actual sistema econòmic. Un sistema que considera l'habitatge ( com l'educació, la sanitat o el transport)com una mercaderia més, com un producte de mercat, obviant el dret a sostre que, suposadament, tenim totes les persones. Ãs el capitalisme qui condemna les dones, els joves o les immigrants a la precarietat laboral, a no poder accedir a una vivenda digna o a haver de pagar,cada vegada més, per estudiar.

Als darrers mesos, hem pogut observar com la nostra ciutat es converteix en âla gran ciutat mundialâ? amb la celebració de la Copa Amèrica o amb el futur circuit urbà de la Fòrmula 1. Dos grans esdeveniments que estan encarint encara més, els preus dels pisos i que reporta a les joves més dificultats per poder emancipar-nos.Mentres els polítics es preocupen per tindre una València preparada pels milers de persones que ens visiten durant una època determinada. La trista realitat de la nostra ciutat és una altra: serveis bàsics com la sanitat o el transport estan en unes pèsimes condicions, existeixen gairebé 65000 habitatges buits o els barris històrics com Russafa, Ciutat Vella o el Cabanyal estan condemnats a la més absoluta degradació.

Uns polítics que han beneit, aplaudit i executat la destrucció dels Països Catalans: casos com els de Cullera, els d'Orpesa, Albaida o Benidorm són un clar exemple d'aquesta destrossa. Uns polítics que han teixit una perfecta aliança amb tots aquells que han acabat amb les nostres platges i muntanyes conventint-les en murs de formigó o en grans camps de golf. Paradoxalement, mentre la construcció no s'atura, les joves continuem tenint nombroses dificutats per accedir a un habitatge digne.

Per tot això, des de Maulets el jovent independentista i revolucionari continuarem lluitant per crear nous centres socials alliberats, per defensar l'ocupació i per enderrocar el capitalisme única garantia per aconseguir que l'habitatg siga un dret i no un luxe a mans d'uns pocs.El combat maulet continua!!!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa