Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Multes per manifestar-se a Korneyà
22 nov 2007
Dos joves de Korneyà han rebut una notificació de sanció per participar en una concentració en protesta pel desallotjament del CSO Tòxics (el 21 d’abril). Aquesta sanció arriba dos mesos després sota l’acusació de ser els organitzadors de l’acte. La multa ha estat recusada i està en procés.
Denunciem l’alta presència policial en cada acte de protesta que convoquem en el nostre poble, així com la seva estratègia per a silenciar-nos mitjançant les sancions econòmiques. La intimidació per part de la policia està arribant a nivells intolerables. Molts cops entre antiavalots i secretes ens doblen en nombre i som rodejats des que s’inicien les manifestacions fins que es desconvoquen i, a vegades, ni desconvocant deixen de seguir-nos. Ens sembla ultratjant haver de manifestar-nos únicament per aquells llocs del poble que ells creguin oportú i sota la seva mirada vigilant. Concentracions pacífiques són assetjades completament per la policia antiavalots, això sumat a la predisposició que tenen la majoria dels seus membres a l’ús indiscriminat de la violència, estan fent que aquestes protestes pacífiques acabin en un xoc frontal. A aquest ritme de censura i repressió, a aquest ritme de vigilància omnipresent d’assetjament policial estan creant un enfrontament irrefrenable.

Ja sota el seu fals sistema democràtic les demanda del poble han de ser escoltades y valorades per la classe política i quan ells ho creguin oportú per les consultes populars, i no sancionades sota pena de multa. Però és tot el contrari. Són els estrategues de la pròpia Conselleria d’Interior els que donen l’empenta a la maquinària repressiva per a silenciar els moviments dissidents, per desgastar-los econòmicament i atemorir-los amb la repressió a la que ens sotmet el seu cos policial. Intenten fer-nos callar quan les classes governamentals parlen d’estat de dret i llibertat d’expressió. Aquesta llibertat està restringida. Però hi ha qui si té dret a manifestació. Mentre partits i organització d’extrema dreta amb els seus discursos racistes poden manifestar-se tranquil•lament i fer gala públicament de les seves insígnies feixistes, nosaltres, els que ens hi oposem a aquest estat actual de les coses, tan injust i autòmata, som assetjats i humiliats pels seus cossos policials.

Queden en evidència partits com Iniciativa-els Verds que, autodenominant-se d’esquerres, no únicament entren en el mateix model econòmic que els partits de dretes, sinó que han demostrat portar com a estendard la repressió als moviments socials molt més enèrgicament que els seus predecessors, i donen la mateixa cobertura i llibertat d’acció als grups feixistes que se’ls donava anteriorment.

Aquest és un moment clau per a organitzar-se conta les classes dominants i els partits i organitzacions de tendència feixista, ja que els grups d’extrema dreta estan actuant i deixant-se veure i la classe política ha perdut tota credibilitat. Ningú representa al poble si aquest no es representa sí mateix. Els processos socials han de donar-se i són imparables.

CONTRA LA REPRESSIÓ, ORGANITZA’T I LLUITA
Mira també:
http://www.moviments.net/okupaskny

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Multes per manifestar-se a Korneyà
23 nov 2007
solidaritat amb la peña de kny.
no ens faran kreure, no ens faran callar
Sindicato Sindicat