Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
comentari
21 nov 2007
si's plau, aquest si que l'haurieu d'amagar
un humil toc d'atenció sobre els criteris i accio d'amagar post o comentaris

el tema és el de sempre, però crec que la diferencia entre indymieda :-) i altres servidors alternatius és la transparència llibertària (i soc marxista) per expressar-se, per tant, malgrat a mi no m'agradin gens certes opinions i el lloc on s'expressen, no crec que s'hagin de reconduir amagant-les, si algú està contra algu i ho diu on vol, doncs fa mal de ventre pero t'aguantes, per més que sigui fora de lloc

res més, i gràcies pel manteniment i el curro, sincerament aquest servidor cada dia pren més embranzida i és més util, la feina està molt ben feta

This work is in the public domain

Comentaris

Re: comentari
21 nov 2007
si no te gusta el criterio que se usa puedes hacer varias cosas.

integrarte en barcelona indymedia y implicarte en este aspecto.

crear una web(o ir a ella si ya existe) donde no se esconda nada de lo publicado.

seleccionar la publicacion abierta en lugar de la moderada donde podrás ver todo, aunque lo oculten te dan la opcion de revolcarte en la mierda que sueltan algunas ¿personas? en indymedia.
Re: comentari
21 nov 2007
a aquestes altures aquest debat està més que superat. La situació és ben clara:

No es pot mantenir una pàgina com indymedia i cap altra pàgina d´autopublicació de notícies sense moderació, i és més la cosa al final serà més restrictiva en general.

per què?

- Una pàgina gestionada per un col-lectiu que es menjarà els marrons que algú anònimament publiqui en ella no durarà ni 2 dies si es comencen a posar denúncies. Si vols lliebrtad total, monta la teva pàgina i assumeix les responsabilitats. Avui en dia, la gent que està en aquestes mogudes no té cap dubte sobre el tema. La situació legal cada dia està pitjor.

- Una pàgina d´informació sense moderar els insults, notícies poca-solta,... és totalment vulnerable a trolls i demés sabotejadors a més a més la credibilitat i utilitat es veuen seriament perjudicades.

D´això en podeu dir censura, totalitarisme o el que en vulgueu, però no hi ha marxa enrere. Després d´anys d´experiència la realitat és clara i no deixa lloc a dubtes.
Re: comentari
21 nov 2007
com podeu veure la critica, pel to i pel contigut, es només respecte a algun tipus de "amagaments"; sobre el to, realment no se que busqueu pujant de to, és de revolucionaries/s acceptar les critiques, si a sobre es fan sense engegar a pastar fang com veig quel el primer hi te la ma trencada; a més com deia Chaplin "no vull renunciar mai al dret a equivocar-me"

en concret era sobre l'amagament que s'ha fet a un comentari en la noti sobre el 20-N aniversari de la mort de l'Assassi, que algu despres ha dit no se que sobre Fidel; personalment he contestat aquesta resposta -sentimentalment sempre he sigut castrista- pero m'ha semblat malament que es consideri amagable o que no toca el post d'algu que considera el meu admirat Fidel un dictador.

(no entrare en el debat sobre qui fa indymedia,etc; tampoc em sembla que li digui a ningu totalitari, etc; potser no he fet prou concret i explicit el comentari i se n'extreuen totes aquestes interpretacions )
Sindicato Sindicat