Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
excursionisme polític al maigmó
20 nov 2007
64-1.4.51.jpg
dos.JPG
Dissabte, 17 de novembre. Un cel encès anuncia la sortida de joves independentistes de l’Horta, la Safor, la Marina i el Comtat. Ens dirigim al Xorret del Catí, des d’on partirem a peu fins el cim del Maigmó.
Travessant un bosc de pins blancs que comencen a ser desbancats per unes carrasques cada cop més grans i després de superar unes poques passes de fàcil escalada arribem al cim. Des del punt més alt del Maigmó observem als nostres peus les valls i muntanyes del sud del país. Les serres d’Aitana i la Serrella, la Penya del Cid o el Puigcampana sobresurten, vora mar, amb els seus contorns particulars.
La caminada s’allarga tot el dia i es converteix en un espai il•limitat per a l’intercanvi d’experiències i coneixements. Un intercanvi amb el qual ens informem sobre els projectes especulatius que amenacen les nostres comarques, sobre la resposta que se’ls ha donat i la repressió que ha generat aquella resposta inicial. Afortunadament, avui podrem constatar que l’encert d’algunes d’aquestes lluites ens donen motius per l’optimisme.
Cau la nit i tornem cap a casa havent compartit les darreres novetats ocorregudes a les nostres respectives comarques i després de conèixer nous indrets del nostre país amb nous companys i companyes.

Informació de properes excursions: viarany ARROBA hotmail.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa