Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat : dones
Presentació del llibre "Seré àvia!" a la Casa del Llibre
19 nov 2007
elllibre.gif
El proper 12 de desembre a les 19h tindrà lloc la presentació del llibre Seré àvia! a La Casa del Llibre de Barcelona (Passeig de Gràcia 62).

Editat per Edicions Saragossa, Seré àvia! és un conjunt de relats que ens descobreix allò que passa pel cap d’una dona a l’edat en què se la descriu com a invisible - malgrat estar plenament activa - quan descobreix que aviat serà àvia. A través dels relats descobrim pensaments i sensacions i alhora redescobrim un passat proper que s’insereix en un temps concret, l’any 2004. El llibre transpua sensatesa i sentit de l’humor, sense renunciar a l’emoció ni a la tendresa.

L’autora del llibre és Mª Àngels Gilberga Ribes (Barcelona, 1949), mestra i logopeda, mare de tres fills i àvia de tres néts. Inventar històries, contar-les i animar a explicar-ne ha estat, al llarg de molts anys, el seu cada dia professional. Seré àvia! és la seva primera novel·la. Les seves reflexions, basades en la propia experiència de l'autora i en el testimoniatge de nombroses dones, ens apropen en clau d'humor i amb generosa sinceritat a una etapa poc coneguda, la gestació d’una àvia.

La presentació de Seré àvia! serà a càrrec de Sebastià Serrano. Nascut a Bellvís, Pla d'Urgell, l'any 1945, Sebastià Serrano és catedràtic de Lingüística General a la Universitat de Barcelona, conegut comunicador i avi. Ha publicat diversos estudis sobre semiòtica, lingüística, poètica, filosofia, teoria de la ciència i, sobretot, teoria de la comunicació.

Per a més informació sobre Seré àvia! i la seva autora, visiteu www.sereavia.com. La invitació a la presentació està disponible a www.sereavia.com/img/invitacioPresentacioSereAvia.pdf.

--
Seré àvia! - Àrea de Comunicació
Telèfon: 630 727 857
Correu: info ARROBA sereavia.com www.sereavia.com/premsa.html

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat