Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: antifeixisme
Comunicat del Comitè Central del PCPC i la CJC-JCPC
18 nov 2007
BARCELONA ANTIFEIXISTES

Davant els fets ocorreguts ahir per la tarda a Barcelona, a la manifestació convocada en record i solidaritat del company Carlos, assassinat per un feixista militar professional a Madrid, el Comitè Central del PCPC i la CJC-JCPC, vol manifestar el següent:


1º. Mostrar la nostra repulsa per lâactitud dels Mossos dâEsquadra, i dels responsables que han dirigit lâoperatiu de la manifestació, la seva actitud de provocació en tot moment no es pròpia dâun sistema que es diu a si mateix democràtic, la ostentació de mitjans antidisturbis, els registraments als vianants quan sortien del metro abans de començar la manifestació; demostra sense dubte la por que tenen els poders polítics dâaquest país a la mobilització dels sectors mes conscienciejats de la societat. Es especialment criticable lâactuació dels Mossos dâEsquadra una vegada dissolta la manifestació. Amb un immens cordo policial es van dedicar durant un parell dâhores a âsortir de caceraâ?, emulant als gossos que protegeixen, apallissant a qualsevol jove sospitós de ser antisistema.

2º. Exigim la posada en llibertat immediata i sense càrrecs de tots els detinguts, dos dâells son militants de la CJC-JCPC, que van ser detinguts desprès dâacabar la manifestació, quan es dirigien al punt de retrobament, i seâls hi vols imputar un delicte de desordre públic i un altre dâagressió a la autoritat els qual no han comes.

3º. Denunciar que quan dos camarades de la direcció del partit i dos camarades de la joventut, es van dirigir a comissaria per interessar-se per les detencions, en el carrer van ser comminats a identificar-se amb el DNI per la policia, i sobre les quatre del mati a un camarada del partit i els dos camarades de la joventut seâls va comunicar que estaven imputats en un delicte de desordre públic, ja que havien estat âidentificats a la manifestacióâ?! Com si el fet dâexpressió i manifestació fos delicte.

4º. Demanar la immediata dimissió de Joan Saura com a Conseller dâInterior, si no vol ser còmplice de la repressió dâun estat caducat, que protegeix als assassins feixistes, mentre reprimeix a la joventut antifeixista, que lluita per el respecte a la integritat de les persones i per la pau.

5º. Fem una crida als camarades, als comunistes conscients, que queden tant en el PSUC-Viu com en el PCC, perquè trenquin dâuna vegada per totes amb la burocràcia prosistema en convivència amb el Govern socialdemòcrata del PSOE i a Catalunya amb el tripartit. Entre tots expulsem de les nostres files els traïdors al comunisme i a la classe obrera.

Barcelona, 18 de novembre de 2007

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat del Comitè Central del PCPC i la CJC-JCPC
18 nov 2007
Qui són els detinguts? podeu informar dels noms?
Re: Comunicat del Comitè Central del PCPC i la CJC-JCPC
18 nov 2007
i tant "jo", ara et darem els noms ... de vegades es creuen que el nostre cervellet es tan petit com el seu!
Re: Comunicat del Comitè Central del PCPC i la CJC-JCPC
18 nov 2007
tot el meu suport cap als detinguts espero k surtin dora!!

Anims
Re: Comunicat del Comitè Central del PCPC i la CJC-JCPC
18 nov 2007
pero JOan Saura no és complice de la repressio d'un estat caducat

precisament és EL que la dirigeix i decideix, el maxim responsable de la repressio a Catalunya

(no cal rebaixar-lo de categoria!, pst, i Iniciativa-EUiA són els partits que dirigeixen el Departament d'Interior, caps politics dels Mossos d'Esquadra)
Re: Comunicat del Comitè Central del PCPC i la CJC-JCPC
18 nov 2007
m'alegro del comunicat, a veure si canvieu les coses a iniciativa, quina vergonya! Ànims
Re: Comunicat del Comitè Central del PCPC i la CJC-JCPC
18 nov 2007
Si a veure si hi feu alguna cosa que ja estem farts de tanta repressió, a veure si això us ajuda a obrir els ulls!

Perquè el tracte que describiu, no té res d'extraordinar. Potser no és massa legal, però l'actuació que describiu és la que empren sistemàticament els mossos amb els moviments socials... Amb l'ultradreta són bastant més permissius.
Re: Comunicat del Comitè Central del PCPC i la CJC-JCPC
18 nov 2007
S'heu deixat un altre punt:

6º. Exigim el gust de fer les destrosses que creguem necessàries, i utilitzar contàiners, papeleres i motos (mentre no siguin les nostres, es clar) per fabricar barricades sostenibles.

Que sí, home, que sí... total, la culpa sempre serà d'algú altre, i la consciència tranquila. Sou els millors.
Re: Comunicat del Comitè Central del PCPC i la CJC-JCPC
19 nov 2007
"traïdors al comunisme i a la classe obrera"

tela telita tela, com per ficar-s'hi a militar...

amb aquests llenguatge anem arreglats

(la resta del comunicat és prou bo,sobretot el 1er punt, les coses com siguin)
Sindicat Terrassa