Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Els mossos d'esquadra permeten una concentració feixista a Sabadell
18 nov 2007
Mentre els mossos d'esquadra repreimien la manifestació antifeixista a barcelona, a sabadell deixaven que uns 60 nazis es concentressin davant l'ajuntament.
Més de quaranta neonazis s’han pogut concentrar finalment aquest dissabte a la tarda a la plaça de l’Ajuntament de Sabadell davant la passivitat dels Mossos d’Esquadra destinats a la zona. La concentració, convocada segons els seus organitzadors per demanar justícia en contra de l’agressió que va rebre un conegut neonazi sabadellenc fa dues setmanes, no havia estat prohibida pel Departament d’Interior tot i les demandes de diversos col·lectius de la ciutat.
El Moviment Popular de Sabadell (MPS) i la Plataforma Antifeixista (PAS) havien denunciat, en conèixer la notícia que familiars i amics rebutjarien l’agressió, que es tractava d’una convocatòria trampa que amagava una concentració feixista. Passades les sis de la tarda han arribat en bloc més de quaranta persones d’estètica neonazi i, tot i la presència policial, han pogut dur a terme la concentració sense cap mena d’oposició, desplegant pancartes i realitzant una manifestació al voltant de la seu del consistori. Durant la concentració diversos neonazis han amenaçat el fotògraf de Vilaweb Sabadell que cobria l’acte.

El Moviment Popular de Sabadell, a través d’un dels seus portaveus, ha mostrat la seva indignació pel fet que s’hagi permès una concentració feixista sota el fals pretext de mostrar suport a un neonazi agredit. Alhora ha fet una clara autocrítica pel fet d’“haver confiat que les institucions haurien impedit la realització d’una concentració d’aquestes característiques�. El portaveu de l’MPS ha afegit que “ens indigna que a Sabadell es permeti una concentració neonazi mentre que avui mateix hi ha hagut càrregues policials a la manifestació antifeixista a Barcelona� i ha instat a la ciutadania sabadellenca a mobilitzar-se en contra del nazisme, el racisme i la xenofòbia i a participar a la manifestació antifeixista del proper 24 de novembre, que es celebrarà en motiu del 20-N, aniversari de la mort de Franco.

Fonts de la Comissió per la Convivència de l’Ajuntament de Sabadell, per la seva banda, han assegurat a Vilaweb Sabadell que tenien constància d’aquesta convocatòria i que l’Ajuntament havia demanat a la Direcció General de Seguretat Ciutadana de la Conselleria d’Interior que no permetés aquesta concentració. Segons aquestes mateixes fonts, la resposta de la Conselleria d’Interior hauria estat que prepararien un dispositiu per a què la concentració no tingués lloc.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els mossos d'esquadra permeten una concentració feixista a Sabadell
18 nov 2007
El dissabte 24 hi ha manifestació antifeixista a Sabadell. a les 20h a la Plaça Creu Alta. No podem permetre que es repeteixi...
UNITAT ANTIFEIXISTA!!!
Re: Els mossos d'esquadra permeten una concentració feixista a Sabadell
18 nov 2007
k os jodan warros de mierda o eske no tenemos derexo nosotros acer una mani para q sepan k soys unos ijos de puta tmb k bajo el nombre de comunista vais de pacifistas pero soy tan o mas radicales k nosotros y tamb pegais?? claro eso no os interesa y lo de barcelona me parece genial lo k a pasado y k salga en los medios de comunicacion pk aveis demostrado la poca etica y moral k tenis cabrones jejejeje pena me dais k lo unico k sabeis es drogaros en fin... asi va españa con gente como vosotros ajjajaj
sieg heil HIJOS DE PUTA
Re: Els mossos d'esquadra permeten una concentració feixista a Sabadell
19 nov 2007
freya garrulo ni saps escriure en el teu idioma, ignorant, deus ser el tipic subnormal q no en te ni puta idea de res ni sap q es el nazisme ni que significa.

Un nazi germano mira a españoles garrulos como tu como un arabe o negro, poco mejor no pienses y rapido te ivan a meter en una camara de gas y encima vas diciendo sieg heil, eres un primo.

Y a quien llamas guarro, si seguro q vas con una mierda de moto garrula y con el chandal cerdo del lidl q ni te quitas. cerdo, hijo puta.
Re: Els mossos d'esquadra permeten una concentració feixista a Sabadell
19 nov 2007
Feixistes morireu com a rates
Re: Els mossos d'esquadra permeten una concentració feixista a Sabadell
19 nov 2007
Nuestra manifestación fue totalmente legal, pedimos permisos al ayuntamiento y demas... asi k por favor, dejad d decir gilipolleces. Y si los Mossos no cargaron contra nosotros es pk nos comportamos como personas, no agredimos a nadie, no tiramos cosas y respetamos el mobiliario urbano. Lo d barna lo teneis merecido, mas fuerte deberian haberos dado... La manifestacion fue a favor d un compañero agredido brutalmente, recuerdo k fue intento d homicidio y para mas inri, el k canto todo fue uno d los "vuestros", al k le doy las gracias. No pidais respeto si no lo mereceis. Siempre leales, siempre fascistas.
Re: Els mossos d'esquadra permeten una concentració feixista a Sabadell
19 nov 2007
Por cierto, rage aganist the machine, fijo k tu eres un pijo d mierda k va d radical. K se vea donde esta la clase obrera... ¿tu vas con un coxazo y ropa d 100 pavos la prenda? jajajajajaja.... ni puta idea teneis d lo k hablais. Vivan los xandals del lidl! jojojo
Re: Els mossos d'esquadra permeten una concentració feixista a Sabadell
19 nov 2007
1r el ayuntamiento no es nadie para dejarnos acer una concentracion
2n la policia nos pararo mas arriba la presion la tenemos nosotros y siempre la emos tenido
3r no era una concentracion era una amenzada pura y dura! no estabamos a favor de la concentracion pero ya k se convoco os comuniquemos lo que va a aver si no se pudren en la carcel y les follan bien el culo
sabemos kien sois y dnd vivis... lo sabeis de sobra!
y tambien como actuamos
No seais retorcidos que nos enfadaremos... mas....
a porcierto os quiero dedicar algo :D
VUELA VUELA PALOMINO... QUE NOSOTROS SEGUIMOS VIVOS!!

SABADELL IV REICH
Re: Els mossos d'esquadra permeten una concentració feixista a Sabadell
24 nov 2007
Vallès Antifeixista .....es curios has ecsrit exactament el mateix que hi ha escrit com a notici a Vilaweb.....no seras la metixa persona??? o qui sap, segurament no tens prou capacitat per escriure per tu mateix i el que fas es un copiar-enganxar....
Mira per mi tant els que s'omplen la boca anomenant-se antifeixistes, com el feixistes sou la mateixa merda però amb diferents colors.
No entenc com persones que diuen ser antifeixistes contemplen, i manifesten publicament ( com han fet dirgents del PAS i del MPS) que el tal nazi agredit s'ho mereixia, cap persona es mereix que l'agredeixen d'aquesta forma, això nomes fomenta l'odi entre les parts.
Per mi feixista vol dir , no respectar l'ideologia dels demes, no respectar a les persones i ser una persona sense sentiments de culpa a la qual li agarad la violencia, i per desgracia aixo ho feu totes dues bandes. Nomes s'han de veure les imatges de barcelona de l'altre dia o les de qualsevol altre concentracio "antifeixista" dels ultims temps, on sembla que per que pugui ser una bona mani s'ha d'acabar amb violencia..em ric d'aquests faches disfressats d'antifeixistes.
L'altre dia vaig veure la mani dels PUTOS NAZIS, donaven pena eres 4 gats arreplegats, però el que si que es cert es que no van fer destrosses ni van agredir a ningú. A vilaweb diuen que un reporter grafic va ser amenaçat, no m'extranya qui collons es ell per treure imatges de les cares de ningu, aquests no son famosos...........els "periodi-listos" altra xusma partidista que nomes escriu el que els hi conve....jajaja segur que es va cagar aquest tio.
Casualment un amic va anar a la RENFE i va veure com els mossos estaven identificant a uns quants nazis despres de la merda-mani, per tant crec que si que van fer alguna cosa i que no van carregar contra ells perque no els hi van donar motius.
Per altra banda no entenc com els PUTOS NAZIS tenen aquesta mentalitat anclada en el passat, son del neandertal, i gracies a deu que no son mes inteligents sino un altre gall cantaria, pero que tants uns com els altres sou tan burros com per agredir-vos i apunyalar-vos per ideologies suposadament diferents, pero que tenen en comu la poca capacitat intelectual dels seus defensors.
Salut i canya a la ignorancia........visca la terra
Sindicat Terrassa