Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat de rebuig a la convocatòria de concentració de la ultradreta a Sabadell
16 nov 2007
Demà a la tarda la ultradreta ha convocat una concentració a Sabadell. En cas que aquesta no s'il·legalitzi des de la PAS i d'altres col·lectius de la ciutat s'ha convocat una concentració de rebuig a les 17h a la plaça del gas.
Sembla que per a aquells que creuen que hi ha persones superiors i persones inferiors, persones que mereixen viure i persones que mereixen morir, simplement pel color de pell o per l’orientació sexual, qualsevol excusa els val per a fer-ne enaltiment. Així doncs, ara, després que en els últims 8 anys s’hagin compatibilitzat només a Sabadell més de 200 agressions denunciades de caire racista i feixista (més les que mai es sabran), aquells que les han efectuat i dirigit, aquells que les han promogut i defensat, aquells que les han executat, tenen la barra d’exigir justícia, una justícia, que si existís, faria que tots ells estiguessin entre reixes, lluny dels carrers on dia a dia amencen i agredeixen a tort i a dret. Sobre els motius de la seva concentració demà a Sabadell, ni els volem saber, ni els volem sentir, perquè ells mai ens han escoltat, i sempre s’han dirigit a nosaltres de la mateixa manera: amb la violència, amb l’amenaça, amb la intimidació. I nosaltres sempre els hem respost també de la mateixa manera: amb la mobilització social i amb la denúncia i això és el que seguirem fent passi el que passi.
Per tot això, constatem:
Que la societat sabadellenca en cap cas pot permetre manifestacions racistes i feixistes sota falses demandes de justícia, que l’únic que pretenen és enaltir i propagar una ideologia que es basa en esborra qualsevol pretenció de justícia o igualtat.
Que és alarmant de nou, la situació a la nostra ciutat a nivell de presència de grups d’ultradreta que amenacen, intimiden, pintent i atemoritzen als sabadellencs i sabadellenques.

I per això anunciem el següent:
Des dels moviments socials i civils de Sabadell no tolerarem aquestes mobilitzacions i demanem a totes les institucions que es posicionin contundentment i inmediatament contra qualsevol mostra d’aquests grups racistes .Per tant ,si la concentració feixista convocada per demà a les 18h davant l’ajuntament no és desautoritzada ,les entitats aquí signants, convoquem una concentració de rebuig al racisme i al feixisme a les 17h puntuals a la Pça del Gas de Sabadell.
Que les entitats aquí signants ens comprometem de nou i com hem fet des de sempre, contra qualsevol mostra de racisme i de feixisme i en favor d’una Sabadell solidària, acollidora i antifeixista.

(Assemblea d’Okupes de Sabadell,Assemblea de Joves del Sud,Assemblea de Joves del Centre,Assemblea de Joves de Creu Alta, Casal Independentista i Popular Can Capablanca, Endavant – Osan Sabadell, Justa Revolta, Radio Trama, Plataforma Antifeixista de Sabadell,CUP Sabadell)

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa