Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
[!!] Segons la premsa, David Duke (KKK) a Barcelona
16 nov 2007
La premsa parla d'una conferència del racista nord-americà a la capital catalana
Antinazis.jpg
Diari "Levante"

(...)
David Duke, «supremacista» de la raza blanca conocido como Mister White (Mister Blanco), tiene previsto iniciar el próximo día 18 en Madrid un periplo por España con al menos tres paradas más en Valencia, BARCELONA (!!!) y Asturias. La editorial Ojeda lo ha invitado para presentar su libro «Supremacismo judío. El poder judío en la sombra» y a esa invitación se han sumado los partidos de extrema derecha Democracia Nacional y Alianza Nacional con la intención de ofrecer a sus seguidores los mensajes de Duke.
(...)

"El (in)Mundo"

(...)
La visita del ex jefe del Ku Klux Klan está organizada por la editorial que comecializa su libro, Ediciones Ojeda, una empresa de Barcelona fundada por un sacerdote católico, y es apoyada por Democracia Nacional y Alianza Nacional. Duke también ofrecerá conferencias en BARCELONA (!!!) y Valencia.
(...)
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/165799/index.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [!!] Segons la premsa, David Duke (KKK) a Barcelona
16 nov 2007
potser aqest paio vagi a la llibreria europa demà...
Re: [!!] Segons la premsa, David Duke (KKK) a Barcelona
16 nov 2007
Davant la pressió popular NH no autoritza la xerrada del KKK a les seues instal·lacions

NH Hoteles ha comunicat a Giuseppe Grezzi Coordinador d'Els Verds Esquerra Ecologista que la xerrada del membre organitzada pel partit neonazi Alianza Nacional de David Duke, membre del Ku Klux Klan, no es produïra en les seues instal·lacions. Sembla ser que aquesta cadena hotelera ha sucumbit a la pressió popular després de rebre decenes de mails i telefonades acusant-los de col·laborar amb el nazisme i el KKK.


Redacció

La carta d'aquest dirigent ecologista ha estat una de les moltes que ha rebut aquesta cadena hotelera de rebuig a que pugueren acollir en les seus instal·lacions la xerrada del membre condemnat del Ku Klux Klan, David Duke i organitzada pel partit neonazi Alianza Nacional.

AL poc d'enviar aquesta carta, el Coordinador d'Els Verds Esquerra Ecologista, Giuseppe Grezzi ha rebut una telefonada de la responsable de comunicació de NH Center, comunicant que l'acte no se celebra és les seues instal·lacions i que no saben com i perquè apareix que Alianza Nacional ho celebra allí.

Grezzi li he dit que "m'alegre i li preguntat si van a denunciar a Alianza Nacional per utilitzar el seu nom, però no m'ho ha sabut confirmar". Des d'aquest partit ecologista es feliciten que no se celebre aqueixa xerrada amb un sinistre personatge del KKK. I "considerem que la mobilització ciutadana contra l'auge de l'extrema dreta neonazi dóna resultats, més encara quan hi ha interessos econòmic i problemes d'imatge".

A continuació us reproduïm de forma íntegra la carta enviada a l'Hotel:

Benvolgut Director,

em dirigisc a vostè en qualitat de coordinador d'ELS VERDS Esquerra Ecologista de València, per a transmetre-li el profund malestar meu i de tot el meu partit, pel que fa a la possibilitat que s'albergue un acte de tint xenòfob i racista en la ciutat de València, i que es faça en les instal·lació de l'hotel NH Center. L'acte ha estat promogut pel partit Democràcia Nacional, que s'ha caracteritzat per promoure manifestacions, actes i activitats que propugnen la neteja ètnica, actituds racistes i en ocasions altercats amb ciutadans estrangers, l'única culpa dels quals és tenir un color de pell diferent o provenir d'altre país. En ell participar un membre del Ku Klux Klan, en l'historial del qual figuren infinitats d'activitats per a difondre missatges *antisemitas, racistes i xenòfobs en els EUA d'Amèrica i en la resta del món. Li demane per tant que prohibisca la celebració d'aqueixa trobada, perquè la ciutat de València i la cadena hotelera que vostè representa, no associe el seu nom als actes que promouen l'exclusió social, el racisme i la xenofòbia.

Atentament.
Sindicat Terrassa