Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Concentració antifeixista a elx.
14 nov 2007
MANI ANTIFA ELX.GIF
Una baralla entre bandes? Mentida. L’assassinat d’un jove de 16 anys a mans d’elements nazis ha sigut la conseqüència d’una provocació deliberada d’un grup feixista: Democràcia Nacional, l’activitat del qual es consentida pel règim.
Aquest grup havia convocat una manifestació racista a un barri popular de Madrid, que fou autoritzada sabent que la seua intenció no era altra que la de provocar als nombrosos treballadors immigrants que viuen allí.

Algunes organitzacions antirracistes han xifrat en més de 2.000 les agressions xenòfobes només en aquest any. Tot i així, aquests criminals segueixen actuant impunement, i omplint amb la seua simbologia les manifestacions de la dreta caverniana agrupada en torn al PP.
Cap destacar també que, al•legant la llibertat d’expressió, es dona via lliure a les organitzacions feixistes, mentre que s’il•legalitzen les idees de l’esquerra abertzale i es persegueix als que qüestionen la monarquia.

I es que els actes de violència racista obeeixen a un pla deliberat que busca enterbolir el clima polític i descoratjar les organitzacions d’esquerres, amb l’objectiu de crear les condicions propícies per a una dretització de l’ambient polític.
L’actitut com sempre poruga del govern de Zapatero (covard amb la dreta, però cada vegada més intolerant amb l’esquerra) contribueix a aquest clima d’impunitat del feixisme. La resposta al feixisme ha de ser l’organització, la participació i la lluita unida de les organitzacions d’esquerres i progressistes, en defensa d’una superació democràtica del règim continuista imposat per Franco, que serveix de recer i sustentació ideològica de la brossa de que es nodreixen aquests criminals.

CONTRA EL FEIXISME: LLUITA POPULAR!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat