Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat CJC davant assassinat jove antifeixista
13 nov 2007
JOVE ANTIFEIXISTA ASSASSINAT PER UN MILITAR
Comunicat dels CJC davant l´assassinat d´un jove antifeixista

JOVE ANTIFEIXISTA ASSASSINAT PER UN MILITAR

Aquest darrer dissabte, un militar professional de 24 anys assassinà d´una punyalada al cor a un jove antifeixista de 16 i n´apunyalà un altre al pulmó.

Els fets ocorregueren en el metro de Legazpi (Madrid), quan els antifeixistes es trobaren amb l´agressor feixista que duia una dessuadora Tree-stroke (marca de roba nazi), aquest al veure´s descobert tragué el seu ganivet de caça i apunyalà als dos joves i després intentà fugir.

L´encontre succeí quan els antifeixistes es disposaven a anar a boicotejar la manifestació del partit xenòfob Democracia Nacional al barri de Usera, mentre que l´agressor anava a assistir-hi (a pesar de que DN nega això).

Mentrestant al carrer, les suposades "forces de seguretat", reprimien durament als antifeixistes que pretenien impedir la celebració de la manifestació disparant pilotes de goma, tocant a un company al cap i deixant-lo inconscient.


Des dels mass-media s´ha intentat dir que es tracta d´una baralla entre bandes, quan es tracta d´una clara agressió feixista d´un militar professional cap a un menor d´edat. Intentant reduir als activistes antifeixistes a mers "pandilleros" i a la lluita antifeixista a una tribu urbana.

Des de CJC-Joventut comunista denunciem la impunitat amb que aquests terroristes campen pels nostres carrers agredint a immigrants, homosexuals, antifeixistes i en definitiva a tothom que no pensa com ells i que com tristament s´ha demostrat en repetides vegades no dubten en utilitzar l´assassinat.

Exigim a l´administració la il.legalització i prohibició de tots aquests grups ultres així com qualsevol de les seves manifestacions públiques.

Exigim una contundent actuació policial i judicial contra els feixistes, que volen sembrar la por a tot el jovent.

Som conscients de que aquestes actuacions, no es podran dur a terme sense una depuració dels cossos militars i policials, molts d´ells tenen relacions directes amb aquestes bandes de criminals.

Denunciem la constant manipulació dels grans mitjans per criminalitzar les organitzacions juvenils que no accepten ni aquest sistema ni que els nazi-feixistes ocupin el carrer.

Donem suport a totes les accions per denunciar aquest fet, així com ens comprometem a actuar en aquest sentit per potenciar i millorar l´organització antifeixista dins el jovent de Catalunya.

Aquest assassinat ha sigut contra el company Carlos, però hagués pogut ser contra qualsevol de nosaltres, però no ens acovardiran, seguirem lluitant fins al final.


COMPANY CARLOS, NI OBLIDEM, NI PERDONEM!

FORA FEIXISTES DELS NOSTRES CARRERS!

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!


CJC-Joventut Comunista 13-11-2007

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat CJC davant assassinat jove antifeixista
13 nov 2007
(...)"Des dels mass-media s´ha intentat dir que es tracta d´una baralla entre bandes, quan es tracta d´una clara agressió feixista d´un militar professional cap a un menor d´edat. Intentant reduir als activistes antifeixistes a mers "pandilleros" i a la lluita antifeixista a una tribu urbana."


(...)"La delegada recordó que la manifestación a la que se dirigían el fallecido y el supuesto agresor, Josué Estébanez de la Hija, de 24 años, fue autorizada porque la convocó un partido político legal, Democracia Nacional. La delegada señaló que el apuñalamiento al menor fue un "ataque ideológico", ya que la víctima lucía una estética de izquierdas y el presunto agresor es de ideología neonazi."Mass media
No ens quedarem quiets davant del que està passant als carrers
17 nov 2007
Cuando se dará cuenta el gobierno que están dejando actuar a los herederos del fascismo? España es un pais donde hay "Democracia", pero aun así sigue habiendo represión , cuando las fuerzas de seguridad cargan contra nosotros los antifascistas nos machacan, ¿y en cambio cuando hay una manifestación racista y fascista se quedan protegiendolos? En cualquier otro país de Europa está el neonazismo prohibido y penado por la ley, aqui en este pais, la ley no actua.
Un llamamiento al gobierno, que aun siendo socialistas no son más que unos titeres de unos y otros.
Sindicat