Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Absolt l'uri de Vilanova ( la repressió no ens aturarà )
12 nov 2007
Avui dilluns 12 de novembre de 2007, el jutjat penal de Vilanova i la Geltrú ens ha fet arribar la sentència del judici en què un jove vilanoví s’enfrontava el passat 26 d’octubre davant un tribunal d’un delicte d’ultratges a Espanya. L’Uri de Vilanova i la Geltrú ha quedat absolt.
5.bmp
El passat divendres 26 d’octubre de 2007 un jove vilanoví s’enfrontava a judici per un delicte d’ultratges a Espanya.El fiscal demanava llavors una pena de 9 mesos de presó i 3240 euros pel delicte d’ultratges a Espanya. Recordem que l’oriol,va ser detingut per la Policia Nacional espanyola,el passat 6 de maig de 2005,després d’una concentració solidària amb en Franki de Terrassa. El fiscal va rebaixar la pena sol.licitada en un principi de 7 mesos de multa a 4 euros diari.Però la útlima resolució ha fet dubtar a la jutjessa i a decidir sobre que no hi havia proves suficients per imputar-lo.

Després de 3 setmanes de celebrar-se el judici contra el jove vilanoví,avui 12 de novembre el jutjat penal 1 i 2 de Vilanova ens ha fet arribar la sentència ferma del judici celebrat el passat octubre contra el membre de l’Assemblea de Joves. La magistrada encarregada de jutjar el jove,ha demanat la seva absolució,on ha vist que no hi havia clares proves per imputar l’Oriol de Vilanova. Un Judici ple d’irregularitats per part de la fiscalia i moltes contradiccions per part dels agents de la Policia Nacional en les seves respectives declaracions.

Aquesta bona notícia d’avui és un gran pas,per valorar que el bon treball poc a poc aconsegueix els seus objectius. Un treball que mica en mica va desenmascarant la justícia espanyola encarregada de perseguir i dissuadir els moviments d’esquerres i rupturistes que dia a dia questionen aquest marc jurídic establert. Unes lleis espanyoles legislades pel codi penal vígent que contínuen negant la nostra existència com a poble i com a persones implicades en el context del teixit associatiu de les nostres viles.


LA LLUITA ÉS L'ÚNIC CAM� !

SI LA REPRESSIÓ NO S'ATURA, LA LLUITA TAMPOC!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Absolt l'uri de Vilanova ( la repressió no ens aturarà )
12 nov 2007
De que se l'acusava exactament?
Re: Absolt l'uri de Vilanova ( la repressió no ens aturarà )
12 nov 2007
de tant en tant va bé alguna bona notícia!

Si no recordo malament l'acusació era d'ultratges a espanya per una pressumpta crema d'una bandera espanyola en un acte de suport al Franki de Terrassa
Re: Absolt l'uri de Vilanova ( la repressió no ens aturarà )
12 nov 2007
si exacte una presumpta crema d'una bandera espanyola.

Aquest cop atnt i com estàn els temps que corren hem guanyat davant un tribunal que ampara la injustícia pels qui dia a dia treballem per cambiar aquest sistema jurídic estbalert!

la lluita és el camí!
Re: Absolt l'uri de Vilanova ( la repressió no ens aturarà )
13 nov 2007
m´alegro de la notícia.

endavant sempre! no ens aturaran!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more