Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat de Maulets després de l'assassinat del jove Carlos a Madrid.
12 nov 2007
Carlos: ni oblit, ni perdó!

Maulets el jovent independentista volem mostrar el nostre rebuig i la més enèrgica condemna als fets ocorreguts al barri madrileny d’Usera, en què un company antifeixista i castellanista de Fuenlabrada ha resultat mort i altres companyes han estat ferides per un atac neonazi.

Els fets han ocorregut abans d’una manifestació contra la immigració convocada per al migdia pel partit xenòfob i ultradretà Democracia Nacional i tolerada per les institucions polítiques de l’estat.

En els enfrontaments que s’han donat posteriorment, en trobar-se la manifestació racista i la protesta antifeixista, un altre company del moviment anticapitalista ha resultat greument ferit per una pilota disparada pels cossos antiavalots de les forces repressores. Aquesta és una mostra més de la connivència entre l’estat i les hordes neonazis, que no són més que una altra cara del clima repressiu que es viu actualment a l’estat espanyol.

Una altra prova de l’absoluta impunitat de què gaudeixen aquells que dia a dia ataquen migrants, gais, lesbianes i transsexuals i les militants dels moviments socials contestataris. Una nova evidència de l’absoluta manca de normalitat política i de la inexistència d’un escenari de llibertat i democràcia en el qual desenvolupar i practicar les nostres conviccions polítiques, aquelles que no convenen als interessos del capital i l’estat, de que és l’Estat qui apunta i els feixistes els qui disparen.

El jovent dels Països Catalans coneixem massa bé les conseqüències dels atacs del feixisme, perquè portem patint-los des de ja fa massa anys. La mort del dictador Francisco Franco, en cap cas va suposar la fi del permanent estat d’excepció que es viu a l’estat espanyol ni la fi de la impunitat dels crims comesos en nom de la Sagrada Unidad de la Patria, dels valors dominants o de les jerarquies de l’status quo vigent.

També a l’estat francès l’aposta política de la ultradreta ha pres força amb la total permissivitat dels suposats defensors de la Llibertat, la Igualtat i la Fraternitat i gràcies als discursos demagògics sobre la seguretat, que tant bon paper han fet en la cursa electoral de Sarkozy.

Les joves catalanes no oblidem ni perdonem els assassins de Miquel Grau, del Roger, no oblidem ni perdonem els qui van matar en Guillem, que ara es presenten amb total llibertat a les eleccions a pesar dels discursos hipòcrites que legitimen la Llei de Partits.

És per això, que des de Maulets fem una crida a la mobilització i la lluita contra la xacra feixista i racista i animem els i les joves catalanes al combat sense treva per deixar ben clar que no permetrem que hi haja cap agressió sense resposta.

Cal manifestar una vegada més que la solidaritat és la tendresa dels pobles, i per això volem enviar la nostra més sincera i fraternal abraçada als companys de la Coordinadora Antifascista de Madrid i als moviments anticapitalistes i antifeixistes castellans en general, des de la ràbia i la tristesa, però sobretot des de la convicció que l’únic homenatge possible és la victòria.

Madrid serà la tomba del feixisme! No passaran!
Canya a Espanya, al feixisme i al capital!

Maulets, el jovent independentista revolucionari
Països Catalans, a 11 de novembre de 2007

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de Maulets després de l'assassinat del jove Carlos a Madrid.
12 nov 2007
Davant de l'assassinat d'un jove antifeixista en mans de neonazis ahir a Madrid s'ha convocat una concentració antifeixista i d'homenatge al company AVUI DILLUNS 12 A LES 20H DAVANT LA SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN ESPANYOL DE GIRONA.

Cap agressió sense resposta!

Carlos, germà, nosaltres no t'oblidem!
Re: Comunicat de Maulets després de l'assassinat del jove Carlos a Madrid.
12 nov 2007
Desde la comprensión internacionalista, con respeto y la cara todavía descompuesta por el dolor, muchas gracias catalanes.

...tornarem a véncer!
Re: Comunicat de Maulets després de l'assassinat del jove Carlos a Madrid.
12 nov 2007
Tinc un dubte, en l'assasinat d'en Carlos, ha estat una barralla o ha estat el fill de puta militar de Democracia Nazional, que s'ha llançat cap a ell i els altres companys?
Es que lleguint trobo moltes notícies del fet. El que està clar que en Carlos, al igual que en Guillem, Roger i un llarg nombre més de companys, ja no son amb nosaltres. I el més preocupant e inadmisible es que els seus assessins gaudeixen de total llibertat.

D.E.P. Carlos
Cap agressió sense resposta!!
Re: Comunicat de Maulets després de l'assassinat del jove Carlos a Madrid.
12 nov 2007
Entenc com a molt legitima l'expressió i acció de Maulets respecte el fet concret, però no entenc si aquesta dinàmica serà continua a partir d'ara. És a dir, si maten a un antifeixistra a Paris, o Alemanya, o qualsevol altre lloc, també mantindreu la dinàmica? Si és així... Excel·lent, sinó és que esteu mediatitzats per Espanaya.
Salut i mort al feixisme!
Re: Comunicat de Maulets després de l'assassinat del jove Carlos a Madrid.
12 nov 2007
La gente como Miki sobra, está de más. Tu comentario es un insulto, por miserable y mezquino. Adivino que sale de una mente mediatizada por el nazionalismo más primario, incapaz de ver, entender o empatizar con los que no participan de tu reducidísima perspectiva social.
Si la única duda que te viene a la cabeza, en estos momentos, es la que has escrito, chico....háztelo mirar!
Re: Comunicat de Maulets després de l'assassinat del jove Carlos a Madrid.
12 nov 2007
O soc militant de maulets però crec que et puc contastar una mica. El fet de compartir amb castella, andalusia, euskal herria, galiza, asturies, etc l'estat espanyol com a opressor crea lligams de solidaritat més propers, de la mateix manera que hem vist com des de perpinyà es donava suport a diversos conflictes a l'estat francès. És força lògic d'entendre, de la mateixa manera qu etothom va entendre l'onada de solidaritat l'any 93 amb l'assassinat de Guillem Agulló. D'altra banda castella é sun dels països on hi ha més contacte amb els moviments polítics com es pot veure a les webs de Maulets o Yesca.

Crec que aixòi ja ho sabies, però preferies provocar, com es dedueix de la teva frase "Excel·lent, sinó és que esteu mediatitzats per Espanaya" carregada de mala òstia i de sectarisme més propi d'un 33 que d'un antifeixista.

Salut, i mort al feixisme i el sectarisme!
Re: Comunicat de Maulets després de l'assassinat del jove Carlos a Madrid.
12 nov 2007
a l'inici del comentari anterior hi flata la N
Re: Comunicat de Maulets després de l'assassinat del jove Carlos a Madrid.
13 nov 2007
si busqueu en altres notícies, veureu que al principi van reconèixer el caràcter xenòfob i racista de l´agresió, ara tots ho estàn tapant. Es podria fer un recull de links.

Libero i altre gent ja en van penjar alguns.
Sindicat Terrassa