Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat assassinat feixista
12 nov 2007
:: Comunicat assassinat feixista :: x CNT Palma

[català]

ASSASSINAT FEIXISTA: NI OBLIDEM NI PERDONEM

El passat diumenge, el grup feixista Democràcia Nacional va convocar un acte racista a Madrid. Sota la campanya "comportate o largate!", els neo nazis madrilenys surten al carrer armats per portar la justícia pel seu compte, ja sigui apallissant immigrants o assassinat al jove Carlos de tan sols 16 anys.

El nostre company antifeixista es va veure involucrat en una trifurca dins el metro de Madrid, i com a resultat va resultar mort, a més d'un altre company ferit.
La televisió xerra i xerrarà de tribus urbanes o baralles de carrer. No es això, es el mateix feixisme que conserva l'estat espanyol des de ja fa dècades. Simplement ara s'ha cobrat una nova víctima que es suma a la llarga llista que s'ha escrit al llarg de la història.

Nosaltres com antifeixistes contestem qualsevol manifestació racista o xenòfoba que es pugui produir. En Carlos i altes companys lluitaven al carrer. Ara nosaltres sols ens resta solidaritzar-nos amb la seva lluita i no oblidar al nostre company. La lluita segueix aquí, ara i sempre.

QUAN ENS TOQUEN A UN/A ENS TOQUEN A TOTS/ES

xCNT Palma


[castellà]

ASESINATO FASCISTA: NI OLVIDAMOS NI PERDONAMOS

El pasado domingo, el grupo fascista Democracia Nacional convocó un acto racista en Madrid. Bajo la campaña "comportate o largate!", los neo nazis madrileños salen a la calle armados para tomarse la justicia por su cuenta, ya sea apaleando inmigrantes o asesinato al joven Carlos de tan sólo 16 años.

Nuestro compañero antifascista se vió involucrado en una trifulca dentro el metro de Madrid, y como resultado resultó muerto, además de otro compañero herido. La televisión habla y hablará de tribus urbanas o peleas callejeras. No se trata de esto, es el mismo fascismo que conserva el estado español desde hace décadas.
Simplemente ahora se ha cobrado una nueva víctima que se suma a la larga lista que se ha escrito a lo largo de la historia.

Nosotros como antifascista contestamos cualquier manifestación racista o xenófoga que se pueda producir. Carlos y otros compañeros luchaban en la calle. Ahora nosotros sólo nos queda solidarizarnos con su lucha y no olvidar a nuestro compañero. La lucha sigue, aquí, ahora y siempre.

CUANDO NOS TOCAN A UN/A NOS TOCAN A TODOS/SE

xCNT Palma

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat