Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Reportatge fotogràfic de la manifestació contra el meeting point
10 nov 2007
Es pot veure a:

http://www.lahaine.org/index.php?p=25614

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Reportatge fotogràfic de la manifestació contra el meeting point
10 nov 2007
Un any més, les protestes contra el meeting point han tingut presència a diferents pobles i ciutats d'arreu, realitzant-se durant aquesta setmana, diferents accions a Girona; Sant Andreu; Esplugues; Sants; departament d'habitatge; Mataró; Argentona i Cabrera de Mar.

El resultat de la manifestació d'aquest matí ha sigut força bona. S'han concentrat unes 800 persones al districte de Sant Andreu on ha començat la marxa contra l'especulació i la destrucció del territori i en suport a les lluites veïnals, especialment en suport a les families dessallotjades de les Cases Barates de Bon Pastor.
La manifestació ha concorregut amb tranquilitat pels carrers de Sant Andreu, amb poca presència visual d'antidisturbis i uns 14 secretes. Sabem que hi havien furgones preparades a la comissaria dels mossos, i a l'estació d'autobusos de Fabra i Puig. Així unes 800 persones es manifestaven, en ambient reivindicatiu, amb pancartes de molts llocs en conflicte. Es van decorar les immobiliàries i bancs per ser uns dels responsables d'aquest sistema capitalista que ofega als pobles en benefici dels amos del poder. S'ha cremat un ninot que representava un mosso al local d'ICV, resposable del departament d'interior, i per tant dels gossos d'esquadra. S'ha cremat al Pg. Fabra i Puig un carro que simbolitzava una grua de la constructora Dragados, una de les responsables del pla de remodelació de les Cases Barates. Al carrer segre, on hi havia moltes cases ocupades, ara hi ha un solar de ciment i avui s'ha pintat amb pintura verda.
L'acte ha acabat amb la lectura d'un dels veins dessallojats el 19 d'octubre a les Cases Barates de Bon Pastor.
Poc abans de finalitzar-se la manifestació hem sabut que hi hagut una persona identificada al carrer santa coloma, a varis carrers distants d'on estava tenint lloc la marxa. Uns secretes (de la nazional o mossos) han ordenat a 2 policies locals a aturar a un noi que passava pel carrer. L'han identificat i l'han registratat. Desprès que el noi ha dit que estava passejant, els secretes l' han amenaçat de que s'estava fent una manifestació il.legal i s'estaven cometent delictes. Desprès d'això no sabem si aquesta persona serà acusada formalment de qualsevol denúncia. Ja anirem informant de qualsevol novetat.

La gent ha desconvocat al carrer segre i ha pujat en bloc fins a Fabra i Puig on s'ha agafat el metro en grup.

Fins aqui, la meva crònica personal. Un agraiment especial a tots als que han estat preparant la manifestació d'avui.
Salut i lluita!
Sindicat Terrassa