Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Resposta a la resposta de López Tena sobre el seu model de país
10 nov 2007
paella12.jpg
Resposta a http://www.racocatala.cat/articles/15361

Resposta a la resposta de López Tena sobre el model de nació del Cercle dâEstudis Sobiranistes, la tortura i la Jihad Hispànica

Alfons, tenim models de país i de processos per alliberar-lo radicalment diferents, alhora que coincidim en el fet que els dos en volem la independència (jo de tot i tu dâun tros). Ara bé, que pel fet de mostrar el meu rebuig al teu desafortunat âexemple fortâ? diguis que sóc un calumniador (que és qui crea o diu calúmnies) i que em trobo âal costat de la Jihad Hispànicaâ? em sap un greu especial. Em pensava que com a nou guru de la indepèndència regional dels que no volen millorar res més que el traçat de les ratlles al mapa, tenies més arguments o dâun nivell més elevat que lâinsult pur i dur. Mâequivocava.
Llegint el teu article, em sobta encara més que diguessis el que vas dir, venint dâon dius que vens. Potser fa massa anys dâallò, potser per a tu la tortura i la brutalitat policial són ja només un record o una estadística i no has sentit a parlar, no has escoltat o no has conegut casos molt més propers en el temps, com els del Bolan, el Pedro Ã?lvarez, la Laura Riera... tots ells assassinats o torturats en plena democràcia. Ãs normal que no en sàpiguis res, malgrat siguis vocal del Consell General del Poder Judicial i vagis a fer conferències sobre la independència del Principat en cotxe oficial conduït per un guàrdia civil.
Com bé saps, tots els estats tenen una forma concreta dâordenació del poder, de la cosa pública. Si no fossis qui ets mâestendria a explicar-tâho però en tu no hi ha desconeixement sinó mala fe. A Tarragona, vas dir que volies que lâEstat català resultat de la independència fos membre de la Unió Europa i això ja implica una sèrie dâassumpcions que neguen la possibilitat de âser el que vulguemâ? un cop arribem a la independència que tu proposes. Això és també una opció ideològica, una determinada tria en aquesta âordenació del poderâ?. Tens raó que no és una opció ideològica somiatruites, però mâhauràs dâadmetre també que el teu projecte ja aposta, directament, per fer un Principat classista, militarista, capitalista i repressiu, tal com és el contenidor a on tu el vols posar sense consultar-ho a ningú prèviament.
No tâadmeto que diguis que no sóc independentista amb arguments tan poca cosa com els que fas anar. Així, qui demana alguna cosa més que la independència ja no és independentista? Així tu no ets independentista? Entenc que no entenguis que algunes i alguns vulguem la indepèndència alhora (ni abans ni després) que un alliberament social que passa per una sèrie de fites que a la gent de desordre com tu no us agraden gens. Entenc que la vostra proposta tingui uns precedents i una actualitat que oblidin la classe a la qual jo pertanyo. Entenc que em repliquis que ja no hi ha classes... com ja no hi ha història... i com ja no hi ha vergonya. Vergonya de dir ximpleries enllaçades una rere lâaltra i ser lloat com a nou croat de la causa catalaneta âsense adjectiusâ?. Per cert, els que et van proposar com a vocal del Consell General del Poder Judicial estan per la independència? O encara demanen ministeris a Madrid?
La independència que jo vull és de tota la nació, en una nació catalana determinada per la llengua i en la qual encara no som majoria els i les qui la volem, però ho serem. I ho serem teixint xarxes de lluites diverses i infectadores, barrejant experiències dâautogestió de les nostres vides que van més enllà de lâestat, de lâespanyol i del futur català principatí. Sí, som els pesats de sempre, Alfons, i ni assegurant-nos la independència amb el teu Cercle dâEstudis callarem. Perquè només és per a un tros i perquè la força que desencadenarà el procés vosaltres la voleu per omplir estadis on fer voleiar banderes i gent i nosaltres per millorar la vida de les persones, de totes sense excepció.
Lâendemà de la independència del Principat, tu tindràs un alt càrrec en el poder judicial català âsi no ets el president de la República principatina com alguns demanen- i nosaltres continuarem sent rebels, lliures, llibertàries i ingovernables. I ho serem a Crevillent, a Manacor, a Fraga i a Salses. Som així alguns catalans i algunes catalanes. Que ja ho deia Seguí a Madrid i continua tenint raó: âsom i serem contraris a aquests senyors que pretenen monopolitzar la política catalana no per assolir la llibertat per Catalunya, sinó per a defensar millor els seus interessos de classe i sempre amatents a malmetre les reivindicacions del proletariat catalàâ?.
Salutacions independentistes i revolucionàries. I quan vulguis, tu pagues la paella i jo hi poso el vi.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Resposta a la resposta de López Tena sobre el seu model de país
10 nov 2007
Molta raó tenia quan et va dir el que ets: un calumniador. A la teua resposta a més d'insults sense fi hi han intoxicacions com dir-li això:


"potser per a tu la tortura i la brutalitat policial són ja només un record o una estadística i no has sentit a parlar, no has escoltat o no has conegut casos molt més propers en el temps (...) en plena democràcia"


quan en López Tena va dir això:

"a Espanya, on els jutges espanyols, aplicant lleis espanyoles a policies espanyols, no eradiquen la tortura, bé perquè no fan res, bé perquè les seves condemnes són sistemàticament indultades pels governs espanyols del PP i del PSOE, que desqualifiquen i amaguen els informes tant d'Amnistia Internacional com del Relator de Nacions Unides sobre la tortura a Espanya, i no apliquen les recomanacions del Consell d'Europa. La minoria nacional catalana això no ho pot canviar, i la majoria nacional espanyola no en vol. En un Estat català, però, depèn de nosaltres fer-ho, amb els nostres jutges i les nostres lleis. Si som independents i volem, podem; si som dependents, ni volent podem."

Una cosa és dissentir en els arguments, una altra ben distinta és intoxicar amb un tema tan seriós com el de la tortura, que en López ha viscut de ben a prop. Això és no tindre cap altura moral i desqualifica tot el que pugues dir.
Re: Resposta a la resposta de López Tena sobre el seu model de país
10 nov 2007
Intoxicar?
Jo era a la xerrada del López Tena i vaig sentir el que va dir: "volem un estat per a Catalunya, un estat com els altres, que fins i tot ens torturi en català". Això és intoxicar? Jo sóc independentista però no imbècil. Aquest paio és un dement i no mereix compassió. El Jordi encara ha estat massa fluix.
Sindicat Terrassa