Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Incidents amb detingudes aquesta passada nit a Benimaclet
09 nov 2007
Després d'unes setmanes on la presència policial els dijous a la plaça del Glop, era molt notable i nombrosa, la passada matinada han succeit uns fets d'una gravetat extrema.
Quan encara no eren les 3 de la matinada, la policia local de València i els serveis de neteja de l'ajuntament netejaven amb aigua la plaça del Glop per impedir que les joves estigueren allà.
Després que un grup de joves els demanara explicacions sobre el perquè d'aquesta actitud, la resposta de la policia local va ser del tot desproporcionada i violenta. Carregaren amb les porres contra aquest grup de joves, agrediren diferents persones, insultaren a la gent que parlava valencià o que era dona i detinguren a una persona acusada d'atemptat contra l'autoritat.
A hores d'ara, aquesta jove es troba a la comissaria on ha passat la nit a l'espera de passar aquesta vesprada a disposició judicial. Allà ha tingut problemes amb la policia per expressar-se en valencià.
Una vegada més ens tornen a demostrar els constants abusos que la policia realitza contra unes simples ciutadanes que volem gaudir d'una nit de festa.
RECUPEREM ELS CARRERS

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Incidents amb detingudes aquesta passada nit a Benimaclet
09 nov 2007
teniu tota la raó, però sigueu seriosos amb vosaltres mateixos. organitzeu-vos i lluiteu, a la organització que vulgau o autonomament, el que sigui. però si no fem un treball constant, les contrapartides i retallades de drets només faràn que creixer. n´hi ha prou amb fer inventari dels ultims anys, manéssin socialistes o populars...

salutacions solidaries!
Re: Incidents amb detingudes aquesta passada nit a Benimaclet
10 nov 2007
no kaigáis en estupidezes ni empezeis ahora kon la lucha nazionalista sea valenziana o lo kea sea .. esta lucha debe rekuperar las kalles, ke son de sus gentes y no de los ijosdeputa ke las "Protegen!"

salute
Sindicato Sindicat