Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
No sou benvinguts! Ni aquí ni enlloc! Fora les forces d'ocupació!
08 nov 2007
Davant la imminent arribada dels Mossos dâEsquadra a Vilafranca i Sant Sadurní la Coordinadora Antirepressiva del Penedès volem expressar el següent:

La Guàrdia Civil té previst abandonar la nostra comarca. El mal record que ens deixen és evident: detencions, maltractaments (fets dels Monjos), assetjament vers les persones emigrades, intimidacions, controls desmesurats en concentracions i manifestacions de lâesquerra independentista, amenaces a lâassocicació cultural la Fornal, etc.

Ara aquestes forces dâocupació marxaran però el futur no és gens esperançador, altres forces dâocupació prendran el relleu, són els Mossos d'Esquadra, un cos polical amb un currículum repressiu pesant que ens ha de posar en alerta i, per molt que el desplegament a Vilafranca i Sant Sadurní estigui assegurat, cal que ens mantinguem ferms i fermes en el nostre rebuig i dir-los que No són benvinguts, ni aquí ni enlloc!

Quan parlem de la repressió dels Mossos parlem de persones detingudes sent colpejades i maltractades a la comissaria de Les Corts de Barcelona, parlem dâun jove mort en estranyes circumstàncies a Badalona en saltar dâun cotxeâpatrulla després de ser detingut, parlem de persones arrestades enmig de protestes pacífiques, parlem de vetar totalment la llibertat de manifestació i expressió i segrestar literalment tota una convocatòria en un cèntric carrer de la ciutat, parlem de la retenció d'estudiants que participaven en una manifestació, posats de genolls i amb els braços al clatell i exposats al mig del carrer durant llarga estona, parlem de les tortures patides pels independentistes detinguts de Torà (recordem que un dâells va acabar ingressat dâurgència per un atac de cor produït per la ingesta dâamfetamines que li van fer empassar els Mossos) també parlem de lâús dâarmes no reglamentàries com el kubotan, un punxó metàl·lic molt perillós que usen en manifestacions, parlem del muntage polític i policial en què els Mossos van detenir lâactivista llibertària Núria Pòrtulas, parlem de lâassetjament dâaquest cos policial vers les persones emigrades o les treballadores sexuals, parlem de les brutals càrregues contra les protestes pageses, parlem del caràcter masclista, homòfob i transfòbic d'aquest cos policial denunciat per col·lectius feministes i dâalliberament gai, lèsbic i transsexual, parlem de que lâagost del 1998, 16 mossos dâesquadra van esbatussar un immigrant magribí a la comissaria de Roses (recordem que la sentència judicial va reconèixer que sâhavia produït un cas de tortures, però no hi va haver ni una sola condemna), parlem dels miners de Súria ferits en una manifestació reprimida brutalment, parlem de les investigacions dels Mossos que han fet efectiva la imputació de diversos independentistes per la crema dâimatges del rei espanyolâ¦

Aquests només són alguns exemples del perquè hem de dir no al desplegament dâaquest cos repressiu a la nostra comarca, del perquè la Coordinadora Antirepressiva hem engegat una campanya amb el lema âNo sou benvinguts, ni aquí ni enlloc!â?. Cal que la societat civil els fem arribar a aquest i a qualsevol altre cos repressiu, un missatge clar: que no els volem ni els necessitem que estem farts i fartes de les forces dâocupació, que les volem fora i que volem bastir un poble nacionalment, socialment i sexualment lliure.

També cal dir que amb tots aquests antecedents abans esmentats, hem d'estar alerta. L'esquerra independentista fa més d'una quinzena d'anys que realitza actes reivindicatius: concentracions, manifestacions, recollides de signatures... i entenem que l'entrada d'aquest cos policial pot posar en perill el nostre dret a seguir fent-ho sense ingerències i pot provocar situacions de tensió completament innecessàries.

També cal denunciar la connivència del Tripartit amb lâacció repressiva dels Mossos. Montilla, Saura i Carod-Rovira, no han dubtat en sortir en defensa dâactuacions polèmiques dels Mossos, com la de lâús del kubotan contra manifestants, encara que després des del mateix govern han hagut de rectificar davant lâevidència que es tracta dâuna arma no reglamentada i, per tant, il·legal. Saura, lâamo dels Mossos, intenta vendreâns la idea que els Mossos són âuna policia de proximitatâ?⦠potser es refereix a la proximitat de les porres cap als nostres cranis⦠Durant anys han tractat de presentar els Mossos dâEsquadra com un model diferent de lâespanyol per haver nascut en el que ells anomenen âdemocràciaâ?. Ara veiem la falsetat dâaixò en la forma de tortures i abusos policials. Cal que no ens deixem enredar: els Mossos formen part de lâaparell respressiu de lâEstat.

Per tot això, des de la Coordinadora Antirepressiva del Penedès volem mostrar el nostre rebuig a la nova ocupació policial de la nostra comarca i volem donar a conèixer les properes activitats emmarcades en la Campanya âNo sou benvinguts, ni aquí ni enlloc! Fora les forces dâocupació!â?:


*Divendres 9 de novembre a les 20h a la plaça Vila de Vilafranca: concentració

*Dissabte 10 de novembre a les 20h a la plaça Vila de Vilanova i la Geltrú: concentració

*Dissabte 10 de novembre a Ribes: concert antirepressiu

*Diumenge 11 de novembre a les 20h al Cap de la Vila de Sitges

*Divendres 16 de novembre: xerrada âLa repressió dels mossosâ?

*Dissabte 17 de novembre: torneig de Futbol âFes un gol a la repressióâ?
mss11.jpg
CARTELL-antirepre-octaveta.jpg
x

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No sou benvinguts! Ni aquí ni enlloc! Fora les forces d'ocupació!
08 nov 2007
Eso eso!!!!
Que vuelva la Guardia Civil.
Los pijoprogres es lo que teneis, la cuestion es protestar.
Re: No sou benvinguts! Ni aquí ni enlloc! Fora les forces d'ocupació!
09 nov 2007
osti quina gràcia: sempre hi ha algun fatxilla que se sent ofés.
ver: de verde com la guarra civil
Re: No sou benvinguts! Ni aquí ni enlloc! Fora les forces d'ocupació!
09 nov 2007
Je je je, un cabrón es un cabrón de azul de verde o de marron, quan de temps el mateix, la policia sempre sera la policia dona el mateix el nom o la roba que porti.
Sindicat Terrassa