Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[CAJEI] Nota de suport a la Diada de la Catalunya Nord
07 nov 2007
Signat fa més de 300 anys, el Tractat dels Pirineus va suposar el domini francès sobre les terres nord-catalanes del Rosselló, de part del Conflent i de la Cerdanya. Des de llavors, els Països Catalans han patit un greu procés d’esquarterització, divisió i aniquilació.
En l’estratègia assimilacionista dels Estats espanyol i francès, la llengua, l’administració i també la simbologia han adquirit un paper molt rellevant. A la Catalunya Nord, la llengua francesa, la bandera de l’Estat i la negació d’un marc d’autogovern propi segueixen sent la base i sostén per acabar amb la cultura i identitat pròpies.

Des de la CAJEI volem expressar la nostra satisfacció en comprovar de primera mà que la joventut catalana segueix organitzada al nord del país, preparada per a la construcció de nous marcs i de noves realitats enfrontades a les imposicions franceses. A banda d’un poble viu, les mobilitzacions d’enguany han evidenciat el creixement i maduració d’un jovent amb força i empenta que segueix escampant el missatge del respecte, la dignitat i la llibertat pels Països Catalans.

Avui com ahir, la lluita és l’únic camí.

Visca la terra, Mori el mal govern!

Països Catalans,

Independència i Socialisme!

CAJEI    
(Coordinadora d’Assemblees de Joves d’Esquerra Independentista)
Països Catalans, 5 de novembre de 2007
Mira també:
http://www.cajei.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI] Nota de suport a la Diada de la Catalunya Nord
08 nov 2007
Realment es denigrant aqesta nota,com sou capaços de escriure una nota de suport si abans de la diada no heu fet cap tipus de manfest cartell...sincerament ho trobo bastant...
tot i aixi segueixo creient en la cajei com una organitzacio ben consolidada de l'ei!

salut i canvi!
Re: [CAJEI] Nota de suport a la Diada de la Catalunya Nord
08 nov 2007
Home, precisament el que calia era fer una nota com a molt, si no és té presència allà, si no s'ha fet un anàlisi previ i exhaustiu de la situació allà, ... no cal fer manifestos que només ens els llegim nosaltres. Per tant, molt encertat.

D'altra banda, molt bé aquest últim paràgraf:

es de la CAJEI volem expressar la nostra satisfacció en comprovar de primera mà que la joventut catalana segueix organitzada al nord del país, preparada per a la construcció de nous marcs i de noves realitats enfrontades a les imposicions franceses. A banda d’un poble viu, les mobilitzacions d’enguany han evidenciat el creixement i maduració d’un jovent amb força i empenta que segueix escampant el missatge del respecte, la dignitat i la llibertat pels Països Catalans.

Salut i amunt amb la lluita juvenil de l'EI!
Re: [CAJEI] Nota de suport a la Diada de la Catalunya Nord
09 nov 2007
En tot cas serà Conflent i part de la Cerdanya. ës igual, com sempre
Re: [CAJEI] Nota de suport a la Diada de la Catalunya Nord
09 nov 2007
molt bon manifest, en relació als últims, ben escrit i més realista.

felicitats.
Sindicat