Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
[Gramenet] Muñoz culpa a Justo Molinero del tancament de SC Ràdio però aquest nega tenir-ne cap relació
06 nov 2007
Santa Coloma Ràdio ha estat precintada pel Ministerio de Industria dos dies després de la publicació en aquesta pàgina web de l’entrevista a tres afectades per l’explosió de gas del Fondo. Pot ser coincidència o fruit de la casualitat, però la qüestió és que Santa Coloma de Gramenet ha perdut un altre mitjà de comunicació independent i lliure.
És alarmant comprovar com darrerament tots els mitjans que donen veu als ‘sense veu’ o no son el ressò de la veu única del consistori se’n van en orris.Censura a l’Ateneu Popular Julia Romera, menyspreu fins a l’avorriment pel Fòrum Grama, denúncies al mensual El mirall.net i ara, Santa Coloma Ràdio. Algú ha decidit que tot el que no sigui manipulació informativa, com la que practiquen els mitjans públics dirigits políticament i algunes revistes afins, ha de desaparèixer. La llibertat d’expressió a la nostra ciutat està en un moment de greu perill i tothom ha de sortir a defensar-la. Fonts ben informades ens han comunicat que l’alcalde, Bartomeu Muñoz, ha culpat el locutor Justo Molinero d’haver interposat una denúncia que ha provocat el tancament de l’emissora. Pel que sabem, Molinero nega rotundament tenir-hi cap relació. Ens solidaritzem amb tot l’equip de Santa Coloma Ràdio i posem a la seva disposició els nostres mitjans. Santa Coloma Ràdio segueix emetent alguns dels seus programes a través d'Internet.

http://www.gentdegramenet.org/joomla/index.php?option=com_content&task=v

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Gramenet] Muñoz culpa a Justo Molinero del tancament de SC Ràdio però aquest nega tenir-ne cap relació
16 nov 2007
No es cierto el titular de la informacion, ninguna de las dos personas a que hacen alusión en el titular han tenido nada que ver en el cierre de esta emisora, sino todo lo contrario han mostrado su solidaridad plena, no obstante esta emisora volverá a emitir en una nueva dirección
Sindicato Sindicat