Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Dissabte 10 Novembre: el gran combat per l'habitatge digne s'apropa!
06 nov 2007
Tocarem el cel,
Ballarem al ritme de la batucada,
Fliparàs amb un combat apassionant..
Quelcom mai vist a Terrassa!!
combat.png
Cartell.jpg
Després de l'exit de la darrera asseguda per un habitatge digne a Terrassa... ha arribat el combat final, entre les forces d'especulació malignes i la ciutadania en la cerca per fer efectiu el dret a un habitatge digne!. Un dret recollit a la Constitució i vulnerat repetidament pels representants polítics i les immobiliàries que governen realment la nostra ciutat.

Un dret que s'ha de conquistar, i que assolirem gràcies a les movilitzacions ciutadanes, tal i com s'està produint arreu de l'Estat. Així que... ja saps a qui animaràs? Un combat ple d'emocions i sorpreses, que serà amenitzat per diferents iniciatives culturals de la ciutat, amb espectacles audiovisuals i moltes sorpreses.. que no et pots perdre!!

Dissabte 10 Novembre a les 20 h a la Plaça Vella!
Mira també:
http://supervivienda-terrassa.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

10 Novembre: 12h manifestació contra el BCN Meeting Point,, plç Orfila, St Andreu
06 nov 2007
ATENCIÓ! La màfia immobiliària torna a reunir-se al Barcelona Meeting Point
Del 6 a l'11 de novembre té lloc l'onzena edició del Barcelona Meeting Point; segons la seva pròpia definició, l'esdeveniment immobiliari més gran d'Europa. En aquest esdeveniment organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona tornarà a trobar-se tot l'espectre d'organitzacions, empreses i administracions involucrades amb l'especulació immobiliària i urbanística: promotores, constructores, immobiliàries, bancs i caixes d'estalvis, un gran nombre d'ajuntaments i grans grups mediàtics. Les diferents lluites en defensa del territori tornen a fer una crida a fer un boicot actiu contra la celebració de la fira immobiliària i continuar teixint xarxes de solidaritat per fer front comú contra l'avanç de la imposició d'un model de vida i desenvolupament que ens afecta a tots i totes en barris, viles, pobles i comarques i que ens neguem rotundament a acceptar.

www.aturemelmeetingpoint.info
Sindicato Sindicat