Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Un google 'ecologico'..
05 nov 2007
Un buscador google que ahorra energia
Un buscador google en castellano que funciona igual pero con el fondo de pantalla en negro. Se ve que ahorra un pelin de energia con respecto a la pantalla en blanco (teniendo en cuenta la suma de todos los que usan google cada dia pues igual no es mala idea)

http://www.negroogle.es
Mira també:
http://www.negroogle.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Un google 'ecologico'..
05 nov 2007
El tema és interessant, però alguns no usem el google en castellà regularment, per tan poca cosa es podra fer, a més el consum és per tenir-lo conectat, el lumínic només afecta a casa de cadascú (suposo, la meva ignorància és increible).
Salut
Re: Un google 'ecologico'..
05 nov 2007
Como cada día 200 millones de personas usaban google (en blanco), si eso se pudiera invertir a negro, el ahorro si sería considerable, sobretodo en monitores CTR.

Yo pues mira, si hay ahorro energetico en este mundo, peus me alegro, pero la verdad a mi lo que me mola del asunto es por la vista, los colores chillones y blanco y similar son dañinos a mas no poder y de hecho en el SO tengo los fondos oscuros en general de todo, asi qeu el google negro este lo adopto ipsofacto.
Re: Un google 'ecologico'..
05 nov 2007
si, si que es para cadaescu como dices (no soy catalan) pero vamos que el dar la luz no solo supone que pages la factura, la energia contamina
si tu factura sube no solo afecta en tema economico a tu cartera, sino a todo el ecosistema...

De ahi muchos carteles en gaztetxes "apaga la luz que no es gratis"

aunque este pintxada la luz xD no van por ahi los tiros, no es gratis para el ecosistema
no?

es opinion eee no es del todo confirmado.
Re: Un google 'ecologico'..
05 nov 2007
Els beneficis del anuncis de AdSense són per reinvertir en reposar energies, no?

SPAM, SPAM, SPAM!

Salute!
Re: Un google 'ecologico'..
05 nov 2007
Crec que és una mesura summament simplista.

La lectura sobre blanc és molt més agradable, i per tant és lògic suposar que llegiràs menys estona... i per tant potser consumeixes menys... Potser fora més interessant convèncer a la gent que apagui la pantalla i l'ordinador quan no els vagin a fer servir.

Em sembla que és la tonteria més granq ue he llegit amb temps... mentre milions de persones van amb cotxe perquè el servei de tren cada dia va pitjor, ara resulta que jo haig de llegir google en negre perque es veu que potser això podria ajudar a reduïr el consum.

Més lògic seria demanar a la gent que es desinstali el vista que és un sistema operatiu summament despilfarrador i treballin amb linux, sistema que té un consum de recursos més petit, i que per tant permet reduïr el consum d'energia...

Però en tot cas hauríem de tenir en compte que aquest tipus de mesures netegen conciències però en res ajuden al planeta. Farien falta mesures més valentes.
Re: Un google 'ecologico'..
05 nov 2007
luego veo la publi y es la de google, yo no veo spam mas alla que el que google nos mete a todas horas
Sindicat Terrassa