Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
França. la guerra social permanent, petit relat (IIIa part)
03 nov 2007
27- S : Châlons. un bus acaba totalment cremat en ple centre de la ciutat, i els 43 passatgers surten sense problemes.
27- S : Châlons. un bus acaba totalment cremat en ple centre de la ciutat, i els 43 passatgers surten sense problemes. La investigació policial se centra en un grup d'alumnes que voldrien solidaritzar-se amb un judici en Marsella de dos joves acusats de cremar un bus on va ser ferida una dona fa una any.

05-O St Dizier, Hautes Marnes : 21h45 un divendres en els suburbis francesos. Un cotxe de bomber acompanyat d'un cotxe secreta intenta apagar un incendi prop d'un centre comercial. De cop i volta arriben entre 40 i 50 encaputxats armats de barres de ferros per alguns i ataquen bombers i policials que han de fugir. Després calen foc al despatx del director del centre cultural del barri, una botiga de lloguer de cotxe, i la seu de la gestoria dels lloguers de pisos del barri i 41 cotxes cremats o danyats. El 16 d'octubre una gran operació policial en el barri acaba amb la detenció de 15 persones acusades de muntar l'emboscada del 05-O en solidaritat amb un amic que passava en judici aquest dia.

12-O : Tarare, barri de la Plata : detenen 4 joves per muntar una emboscada a la policia el passat 26 de setembre. Algú crido a la comissària que no podia treure el cotxe. a l'arribar el cotxe patrulla, recibío un fort impacte : acaben de llençar-li una bola de petanca. Van descobrir altres quatre preparades, però els protagonistes de la sorpresa ja s'havien escapolit.

16-O Toulouse, troben un artefacte explosiu de quilo i mig en un antic centre de retenció d'immigrants que volen transformar en alberg per a sense sostre poques hores abans de la visita del delegat del govern.

21-O Trappes, Yvelines, perifèria de Paris. 7 joves són detinguts després que una trentena encaputxats ataquin amb pals a un cotxe de policia nazional que patrullava pel barri. La nit anterior, patrulles havien estat apedregades en Trappes, Fontenay-li-Fleury i Chanteloup-els-Vignes. La nit del dissabte al diumenge 5 cotxes i 3 containers són cremats en aquest departament.

23-O Pipriac Iles et Vilaine. Un jove de 20 anys crema per complet el seu institut. detingut justifica el seu acte pel fet que té problemes familiars. El institut es queda tancat fins a després del 1 de novembre

24-O Marsella, barri de Font-Vert. Estava patrullant tranquil·lament en el seu cotxe quan una pedra travessa el cristall i acaba la seva trajectòria contra el seu cap. Aquest policia cap d'equip es queda fora de servei diversos dies, hospitalitzat. l'endemà passat l'altre 60 policies prenen en barri (antidisturbis, grup antiterrorista policia científica...)i registren pis per pis un edifici d'on hauria sortit el projectil. Detenen 5 joves, 4 dels quals menors, però sortiran la mateixa nit de moment sense càrrec.



més info :
Mira també:
http://cettesemaine.free.fr/spip/index.php3

This work is in the public domain

Comentaris

Re: França. la guerra social permanent, petit relat (IIIa part)
03 nov 2007
el capitalisme es el caos
Sindicato Sindicat